Hesabım
    Christopher Nolan İmzalı "Tenet"ten İlk Kareler Geldi!

    Tenet'ten ilk görseller paylaşıldı.

    Büyük bir heyecanla beklenen Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet'ten ilk görselleri resmi olarak paylaşıldı. Başrolünde yıldızı parlayan oyunculara yer verilen Tenet'in bir süre sinemalarda teaser'ının dolaştığı biliniyor.

    Entertainment Weekly'ye özel olarak paylaşılan Tenet görselinin birinde yıldız oyuncu Robert Pattinson ve John David Washington'ın takım elbiseler içerisinde olduğu görülüyor. Diğerinde ise Elizabeth Debicki'ye uzaktan göz atıyoruz. Neredeyse hiçbir detayı paylaşılmayan son derece gizli Tenet'in büyük bir bütçeyle çekildiği ve Nolan'ın diğer filmleri The Dark Knight, Interstellar, Dunkirk gibi blockbuster bir film olmasının beklendiği biliniyor. Christopher Nolan ilk kez filmi hakkında konuşarak şu sözleri sarf etti: "Filmin hakkında sizlere ne söyleyebilirim? Casus filmi bakış açısıyla olaya giriyoruz. Ama farklı yerlere gidiyoruz. Umuyoruz ki heyecan verici ve yenilikçi olarak birkaç farklı türe geçiş yapıyoruz. Emma Thomas ve ben geniş ölçekli prodüksiyonu bir araya getirdik. Ama bu uluslararası erişimi en fazla olacak film. 7 ülkenin her köşesinde, devasa bir kadroyla ve dev setlerle çekim yaptık. Şüphesiz yaptığımız en tutkulu iş bu."

    Daha önceki haberlere göre filmin prodüksiyonunun 225 milyon dolar gibi dev bir bütçeyle yapıldığı biliniyor. Tenet'in oyuncu kadrosunda John David Washington'ın yanı sıra The Batman'de başrolü üstlenecek olmasıyla ve The Lighthouse'daki merak edilen performansıyla heyecanlandıran Robert Pattinson;  Malcolm X'te karşımıza çıkan ve Love Beats Rhymes, Monsters and Men, The Old Man & The Gun gibi filmlerden Ballers dizisi ve Akademi ödüllü Karanlıkla Karşı Karşıya filminden tanıdığımız John David WashingtonGuardians of The Galaxy 2WidowsEverestMuhteşem GatsbyCloverfield ParadoksuThe Night Manager gibi yapımlarda karşımıza çıkan yetenetli oyuncu Elizabeth Debicki; usta sinema ve tiyatro oyuncusu ve yönetmeni Kenneth Branagh; Kick-Ass, Anna Karenina, Nowhere Boy, Nocturnal Animals gibi yapımlardan tanıdığımız Aaron Taylor Johnson; Nolan'ın Batman filmlerinin Alfred'i usta oyuncu Michael CaineClemence Poesy ve Dimple Kapadia yer alıyor.

    Tenet, ülkemizdeki izleyicileriyle 17 Ağustos 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top