Hesabım
    Amy Adams'lı The Woman in the Window Filminden Fragman

    Yönetmen koltuğunda başarılı isim Joe Wright var..

    Son olarak, Gary Oldman'a Oscar kazandıran Darkest Hour'u çeken ödüllü filmlerin yönetmeni Joe Wright'ın yeni filmi The Woman in the Window'un fragmanı görücüye çıktı. Oldukça iddilaı ve heyecan verici fragman, sinir bozucu anlar vaat ediyor.

    Başrolünde, 6 kez Oscar adayı olan, son yılların en başarılı oyuncularından Amy Adams'ın yer aldığı film, A.J. Finn'in aynı adlı romanından Tracy Letts tarafından uyarlandı. Fox şirketi, yine bir kadın hikayesinin anlatıldığı Gone Girl filmiyle yakaladığı başarıyı bir kez daha yakalamak için işi sıkı tutmuşa benziyor. Filmin diğer önemli rollerinde Amy Adams'a eşlik edecek isimler, Gary Oldman, Anthony Mackie, Wyatt Russell, Brian Tyree HenryJennifer Jason Leigh ve Julianne Moore olacak.

    Anna Fox, agorafobisi bulunan bir çocuk psikoloğudur. Tamamen içine kapanık bir hayat sergileyen Anna, bütün gün evinde oturur ve komuşlarını izler. Bir gün karşı binaya gerip bir aile taşınır ve Anna'nın dikkatini çeker. Cinayete tanık olan ya da olduğunu düşünen Anna ne yapacağını bilemez ve gerilim dolu anlar bu noktada başlar. 

    The Woman in the Window, 15 Mayıs 2020 tarihinde ABD'de gösterimde olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top