Hesabım
    Jennifer Hudson'ın Aretha Franklin'i Canlandırdığı Respect'ten Teaser!

    Müzisyen biyografisi içeren filmlere bir yenisi daha ekleniyor..

    Soul müziğin en büyük efsanelerinden olan Aretha Franklin, müzik severlerin en sevdiği sanatçılardan biriydi. 2018 yılında kaybettiğimiz Tennessee doğumlu şarkıcı Franklin, 20 Grammy başta olmak üzere sayısız ödülün ve övgünün de sahibiydi. 14 yaşında ilk albümünü çıkarak Franklin için biyografi filmi kaçınılmazdı ve 2020 yılında bu filme kavuşacağız.

    Daha çok TV projelerinden tanıdığımız Liesl Tommy'nin ilk uzun metraj denemesi olan "Respect"in senarysounu ise Tracey Scott Wilson kaleme aldı. Wilson, The Americans ve Fosse / Verdon adlı TV serileriyle tanınıyor. Oyuncu kadrsunda ise önemli isimler var. Oscar Ödülü sahibi Jennifer Hudson, Franklin'e hayat verecek ve filmin yıldızı olacak. Diğer rollerde ise, Leroy McClain, Forest Whitaker, Tate Donovan, Marlon WayansMarc Maron ve Mary J. Blige gibi önemli oyuncular bulunuyor.

    Önümüzdeki yılın Akademi Ödülleri'nde adı geçmesi muhtemel filmin yapımcıları Scott Bernstein ve Harvey Mason Jr. olacak. Stephen Bray ise bu önemli müzikal biyografinin müzik direktörlüğünü yürütecek. Film, 20 Ekim 2020 tarihinde tüm dünyayla aynı anda ülkemizde de gösterimde olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top