Hesabım
    Stephen Lang, "Avatar" Devam Filmleriyle İlgili Konuştu

    Stephen Lang'den Avatar serisiyle ilgili açıklama geldi.

    James Cameron'ın imzasını taşıyan Avatar serisinin oyuncularından Stephen Lang, ilk kez devam filmleri hakkında konuştu ve filmlerle ilgili ipuçları verdi. Bu sırada Avatar 2 ve Avatar 3 filmlerinin çekimleri sona ererken, Avatar 4 ve 5 için çalışmalar devam ediyor.

    2009 yılında izleyicileriyle buluşan ve gelmiş geçmiş en çok izlenen film olma özelliğine sahip olan Avatar'a dört yeni devam halkasının geleceği resmi olarak duyurulmuş ve üzerindeki çalışmalar uzun süredir devam ettiriliyordu. Seride Miles Quaritch karakterine hayat veren Stephen Lang, devam filmleriyle ilgili konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Jim, Avatar'ın çekimleri tamamlanmadan önce Quaritch'in bir geleceğinin olduğunu bana söylemişti. O zamanlar bunu ciddiye almamış olabilirim, çünkü o sırada karşılıklı içiyorduk. Avatar'ın vizyona girmesinden sonra Jim, Colonel'ın geri döneceğinden bahsetti. Onu söylediklerini yapan biri olduğunu bilecek kadar tanıyordum."

    James Cameron, Stephen Lang'in ve karakterinin döneceği konusunda 2017 yılında şu sözleri dile getirmişti: "Her zaman yeni bir kötü adam olmayacak. Dört film için de aynı kişinin olması planlandı. O çok iyi ve gittikçe daha iyileşiyor. Stephen Lang'in bu işi bitireceğini biliyorum." Geçtiğimiz günlerde James Cameron başka bir açıklama daha yaparak, Avatar'ın en çok gişe hasılatı elde eden film olma unvanını Avengers: Endgame'e kaptırmasıyla ilgili konuştu. Yönetmen, Avatar devam filmlerinin Avengers'ı yenebileceğini ifade etmişti. Ancak şimdilik Marvel'ın anın tadını çıkarmasını istediğini belirtti. Yönetmen, Avatar'ın gelecek 4 filminin de çalışmalarını bitirmek üzere. Sam WorthingtonZoe SaldanaSigourney WeaverJoel David MooreDileep Rao gibi isimler, bir Avatar filmiyle daha karşımıza çıkarken, devam bölümlerinde Kate WinsletEdie FalcoVin Diesel ve Michelle Yeoh'un onlara katılması bekleniyor.

    Avatar 2, ülkemizdeki izleyicileriyle 16 Aralık 2021 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top