Hesabım
    David Ayer, James Gunn'ın DC Evreni'ni Yeniden Keşfettiğini Söylüyor!

    David Ayer, yönetmenliğini devrettiği Suicide Squad hakkında konuştu.

    DC çizgi romanlarından uyarlanan Suicide Squad filminin yönetmeni David Ayer, DC ile ilişiğinin kesilmesinin ardından bir kez daha konuştu. DC ve Warner Bros, Ayer yerine Guardians of The Galaxy filmlerinin başarılı ancak tartışmalı yönetmeni James Gunn ile anlaşma sağlamıştı. Ayer, Gunn'ın DC evrenini yeniden keşfe çıktığından bahsetti.

    David Ayer yönetmenliğindeki Suicide Squad ilk kez Margot Robbie'nin canlandırdığı Harley Quinn karakterini sinema dünyasıyla buluşturmuştu. Aslında bakılırsa, Suicide Squad'ın gerçekten sevilen tek karakterinin Harley Quinn olduğu söylenebilirdi. Bunun ardından Robbie başrollü Birds of Prey filmi çekildi ve vizyona girmeye hazırlanıyor. Ancak Suicide Squad filmi hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından çok da sevilemedi. Bunun ardından DC ve Warner işini garantiye almak amacıyla, henüz Disney'den kovulmuş olan James Gunn ile anlaşma yapmıştı. Geçtiğimiz gün içerisinde Ayer'e Twitter kullanıcıları oldukça rahatsız edici ve başarısız olduğunu belirtici mesajlar attı. Bunun üzerine yönetmen, bu kullanıcılarla tartışmaya girmekten çekinmedi. Özellikle de bir kullanıcının "En azından devam filmini sen yönetmiyorsun." sözünün ardından "Bu bir devam filmi değil, yeniden keşif ve James Gunn başarıyla üstesinden gelecek. Her adımı takdir ediyorum." sözlerini sarf etti.

    Başka bir kullanıcı ise bunun ne anlama geldiğini David Ayer'den açıklamasını istedi ve Ayer "Evet bu doğru, bazı karakterler ve detaylar James Gunn tarafından kullanılacak. Ama Gunn, evreni yeniden keşfediyor. Herkes buradaki uçsuz bucaksız potansiyelin farkında." sözleriyle kendini açıkladı.

    Yapımda boy göstereceği kesinleşmiş isimler şimdilik şöyle; Oscar adaylığı bulunan Margot Robbie (Harley Quinn), başarılı oyuncu Viola Davis (Amanda Waller), Jai Courtney (Kaptan Boomerang) ve yakışıklı oyuncu Joel Kinnaman, (Rick Flag) ilk filmin ardından yeniden çekim için bir kez daha kamera karşısına geçtiler. David DastmalchianJohn CenaJoaquín CosíoNathan FillionJoel Kinnaman, Mayling Ng, Flula BorgSean GunnJuan Diego BottoStorm ReidPete DavidsonTaika WaititiAlice BragaSteve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer HollandIdris Elba ve Michael Rooker da filmin kadrosunda yer alıyor.

    James Gunn ve Margot Robbie'nin Ayer gibi birçok kez yaptığı açıklamaya göre, The Suicide Squad bir devam filmi değil. Ancak ilk filmden tamamen bağımsız ve onu çöpe atar nitelikte de olmayacak. Film, 6 Ağustos 2021 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top