Hesabım
    Ryan Reynolds, Marvel İçin Deadpool 3 Üzerinde Çalışıyor!

    Ryan Reynolds'dan Deadpool 3 güncellemesi geldi.

    X-Men çizgi roman karakterlerinin sinema ve televizyonda kullanım hakları 20th Century Fox'un elinde olduğu için Deadpool ve Deadpool 2 filmleri Fox bünyesinde hayata geçirilmişti. Ancak geçtiğimiz aylarda yaşanan gelişmeler sonucunda Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige, X-Men karakterlerini belirli bir sürecin ardından Marvel'a katmak istediğini açıklamıştı. Bunun üzerine X-Men çizgi romanlarının en çok sevilen ve başarı elde edilen uyarlaması Deadpool için Ryan Reynolds ile görüşmeler başlatılmıştı. Görülen o ki, Ryan Reynolds Marvel ile anlaşma sağlamış!

    Eğlenceli anti kahraman Deadpool, henüz resmi açıklama gelmese de yıldız oyuncu Ryan Reynolds'ın sözlerine göre Marvel'a geçti. Reynolds, Live With Kelly and Ryan isimli sohbet programına katıldı ve Deadpool 3 hakkında şu sözleri sarf ederek dikkatleri üzerine çekti: "Tüm ekiple birlikte şu anda üzerinde çalışıyoruz. Bir anda büyükler ligi diyebileceğimiz Marvel'a geçtik. Bu çılgınca. Yani evet, çalışmalara başladık."

    Deadpool'un Marvel ve Disney'in ellerine geçiyor olması, artık karakterin kesin olarak emin ellerde olduğunu hissini veriyor. Ancak, Disney filmlerinin mümkün olduğunca genel izleyici kitlesine hitap ediyor olması akılları karıştırıyor. Disney CEO'su Bob Iger, bundan birkaç ay önce yaptığı açıklamayla birlikte, artık 18+ filmler çekmeye açık olduklarını belirtmişti. Deadpool ve onun gibi başka 18+ filmlere de Disney bünyesinde yer vereceklerinden söz etmişti. Bunun doğruluk payını Deadpool 3 ile birlikte keşfedeceğiz gibi görünüyor. Deadpool'un Marvel filmlerindeki diğer kahramanlarla birlikte görülebileceği düşüncesi ise heyecan yaratmaya yetiyor! Deadpool filmleri dünya çapında yaklaşık olarak 1.5 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Disney'in bu hasılatı daha da aşabileceği düşünülüyor. Son olarak yalnızca Spider-Man: Far From Home ile 1 milyar dolar barajı aşılmıştı. İlk filmde yönetmen Tim Miller'ın, ikinci filmde yönetmen David Leitch'in ve her iki filmde de senaristler Rhett Reese ile Paul Wernick'in imzası bulunuyordu. Tim Miller, ikinci filmde bulunmama nedeni olarak Ryan Reynolds'ın senaryoya ve karakterlere çok fazla müdahalede bulunmasını göstermişti.

    Kevin Feige, Deadpool'un yanı sıra Fantastic Four karakterlerini de Marvel'a getirmek istediğini açıklamıştı. İleride planlanan bir Fantastic Four filmi bulunuyor, ancak henüz bu konuda Marvel tarafından açıklama gelmedi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top