Hesabım
    Christian Bale, "Thor: Love & Thunder"da Rol Alabilir!

    Christian Bale ile görüşmeler yapılıyor.

    The Fighter ile Akademi Ödülü'nün sahibi olan ve her film için sergilediği performanslarla gündemden düşmeyen Christian Bale'in Marvel'a transfer olabileceği ortaya çıktı. Collider'ın yaptığı özel habere göre, yıldız oyuncu Christian Bale'in Thor: Love and Thunder'da rol alması için görüşmeler yapılıyor.

    Son olarak Jojo Rabbit filminin yönetmen koltuğuna oturan ve Next Goal Wins filminin çekimlerini sürdüren Taika WaititiThor: Ragnarok sayesinde Marvel filmlerinin en sevilen yönetmenlerinden biri haline gelmişti. Yönetmen, Thor: Love and Thunder'ı yöneterek ikinci kez Marvel Sinematik Evreni'yle ortak çalışma yürütmüş olacak. Yapılan özel habere göre, bu film için yıldız bir isimle görüşmeler yapılıyor. Bu isim ise son olarak Ford V. Ferrari'de izlediğimiz ve etkileyici oyunculuk teknikleriyle sinemaseverlerin beğenisini kazanan Christian Bale oluyor. Ancak bu konu hakkında Marvel resmi bir açıklama yapmadı. Ayrıca Bale'in karakteriyle ilgili de bir bilgi yer almıyor.

    Thor: Love and Thunder'dan önce Avengers: Endgame'de Chris Hemsworth'ün canlandırdığı Thor karakteri, Asgard halkının yönetimini Valkyrie'nin ellerine bırakmıştı. Bu durumda Thor: Love and Thunder'da dengelerin değişeceğini söyleyebiliriz. Marvel'a dönüş yapan isimlerden biri de Natalie Portman olacak. Portman, Thor'a benzer güçlere sahip olarak yeniden izleyici karşısına çıkacak. Jane Foster karakterini son olarak Thor: The Dark World filminde görmüştük.

    Marvel Evreni'nin gelecek projeleri arasında Thor: Love and Thunder'ın yanı sıra Doctor Strange: In The Multiverse of MadnessBlack WidowBlack Panther 2, Blade, The EternalsFantastic 4Shang-Chi gibi yapımlar bulunuyor. Diziler arasında ise LokiHawkeyeWandaVisionThe Falcon and The Winter Soldier, What / If, Ms. MarvelShe Hulk ve Moon Knight yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top