Hesabım
    Leonardo DiCaprio "Inception"da Neler Olduğunu Anlamamış

    Leonardo DiCaprio, katıldığı podcast programında Inception hakkında konuştu.

    Warner Bros Entertainment / Melissa Moseley

    Son olarak Once Upon A Time In Hollywood'da rol alan yıldız oyuncu Leonardo DiCaprio, Marc Macron'un podcast programına katıldı. Bu sırada konu, tam 10 yıl önce oyuncunun rol aldığı Christopher Nolan imzalı "Inception"dan açıldı. DiCaprio, çekimler sırasında filmle ilgili çoğu şeyi anlamlandıramadığını söyledi.

    Şimdilerde Tenet filmiyle meşgul olan Christopher Nolan'ın en iyi filmlerinden biri, Inception ile ilgili yıllar sonra bir konu gündeme geldi. Django Unchained, The Departed, The Wolf of Wall Street, The RevenantThe Great Gatsby gibi yapımların yıldızı Leonardo DiCaprio, Marc Macron'un hazırladığı podcast programına katıldı. Inception hakkında konuşan oyuncu, başrolünde yer aldığı Inception filminin tam olarak açıklanamayan sonu hakkında hiçbir fikri olmadığını belirtti ve şu sözleri sarf etti: "Neler oldu? Hiçbir fikrim yok. Bazen yalnızca karakterine odaklanırsın dostum. Aslında konuyla alakalı gibiydim. Ama iş Christopher Nolan'a, aklındakilere ve bunların nasıl bir araya geldiğine gelince herkes sürekli olarak bulmacayı çözmeye çalışıyordu."

    Inception'ın konusu ise şöyleydi: Çok yetenekli bir hırsız olan "Dom Cobb"un uzmanlık alanı, zihnin en karanlık ve savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb'un bu nadir insanlarda görülebilecek yeteneği, bu ender rastgelinebilecek mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur. Cobb'a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız ?başlangıç'ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktı.

    Inception'ın yıldız oyuncusu Leonardo DiCaprio'nun gelecek projeleri arasında Martin Scorsese iş birliğiyle Killers of the Flower Moon, The Black Hand, The Devil in the White City ve Roosevelt bulunuyor. Nolan ise John David Washington ve Robert Pattinson başrollü Tenet ile meşgul olmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top