Hesabım
    Romantik Film "I Still Believe"den Fragman Geldi!

    I Still Beliebe ile Jeremy Camp'in yaşamına yolculuk yapıyoruz...

    K.J. Apa'nın hristiyan kimliğiyle tanınan ünlü müzisyen Jeremy Camp'e hayat verdiği romantik biyografi filmi "I Still Believe"den yeni bir fragman paylaşıldı. Andrew Erwin ve Jon Erwin'in yönetmen koltuğuna oturduğu I Still Believe'in fragmanında ilhamını aldığı aşk hikayesine ve bir müzik yolculuğuna tanıklık ediyoruz.

    I Still Believe, Jeremy Camp'in aynı isimli anı kitabından beyaz perdeye aktarıldı. Film, Camp'in ilk eşi ile olan ilişkisini odağına alıyor. Camp, ilk eşi Melissa ile ölmek üzereyken aşık olur ve evlenir. Melissa'nın tüm vücuduna kanser yayılmıştır. Çift, 2000 yılında tanışır ve evlenmelerinden dört buçuk ay sonra Melissa 2001 yılında hayatını kaybeder. I Still Believe, hristiyan müzisyen Jeremy Camp'in ergenlik yıllarına götürüyor. Camp'in yeniden hayata tutunması ise gelecekte ikinci eşi olacak olan Adrienne ile tanışmasıyla olur.

    I Still Believe'in oyuncu kadrosunda fantastik gençlik dizisi Riverdale'in yıldız oyuncusu K.J. Apa'nın yanı sıra Girlboss, For The People gibi yapımlardan tanıdığımız ve Melissa rolüyle izleyeceğimiz Britt Robertson; Chilling Adventures of Sabrina'nın beğenilen oyuncularından biri olan ve Adrienne rolüyle karşımıza çıkacak olan Abigail Cowen; Gary Sinise, Nathan ParsonsShania Twain gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Woodlawn, October Baby, I Can Only Imagine gibi yapımlardan tanıdığımız Andrew ve Jon Erwin üstleniyor. Ayrıca senaryoda The Week, My Date With Drew, Do You Believe gibi yapımlarla tanınan Jon Gunn'ın imzası bulunuyor.

    Müzikal dram filmi I Still Believe, ülkemizdeki izleyicileriyle 27 Mart 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top