Hesabım
    Profesör X, Marvel'da Yer Alabilir mi?

    Patrick Stewart, X-Men serisindeki karakteri hakkında konuştu.

    Yakın zamanda Star Trek: Picard dizisiyle karşımıza çıkacak olan usta oyuncu Patrick Stewart, Marvel ve X-Men evrenlerinin birleşmesi hakkında konuştu. Stewart, Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige ile Profesör Charles Xavier hakkında bir konuşma gerçekleştirdiğini belirtti.

    Disney ve 20th Century Fox'un geçtiğimiz yılın başlarında iş birliğine gitmesi sonucu, Fox'un ipleri Disney'in eline geçmişti. Bu durumda Disney, Marvel şirketinin başında bulunan Kevin Feige'in yolunu açtı ve Marvel ile Fox'un elinde bulunan X-Men evrenini birleştirme kararı aldı. Öncelikle Ryan Reynolds ile Deadpool 3 filmi için bir anlaşma imzalandı ve Reynolds, Marvel altındaki üçüncü film için çalışmalara başladığını belirtti.

    Şimdi ise X-Men dünyasının en bilindik karakterlerinden Charles Xavier'a hayat veren Patrick Stewart konuştu. Stewart şu sözleri sarf etti: "Birkaç ay önce Kevin ile görüştüm ve çok, çok uzun bir konuşma yaptık. Konuşmada Charles Xavier da dahil olmak üzere birçok öneri vardı. Sorun şu... Eğer Logan'ı yapmamış olsaydık, bir kez daha Charles Xavier olmak üzere tekerlekli sandalyeye geçmek için hazır olurdum. Ama Logan her şeyi değiştirdi. Küçük bir anekdot: Filmin dünya prömiyeri yapılan Berlin Film Festivali'nde filmi Hugh ile birlikte ilk kez gördük. Xavier'ın ölüm sahnesinin hemen ardından kendimi duygulanmış olarak buldum, ama kendimi kapatmak zorundaydım. Çünkü sinemanın ortasında oturuyorduk. Sonra Hugh'un elinin gözüne gittiğini ve bir gözyaşı sildiğini gördüm. Dedim ki 'Kahresin, pislik adam bile ağlıyor. Kendini bırak gitsin Patrick'. Hugh elimi tuttu ve filmin son 7-8 dakikası boyunca el ele tutuştuk. Çünkü üzülmemiz gereken çok fazla şey vardı. O noktada, üzülmemiz gereken yalnızca o iki adamın ölümü değildi. Bu film bize ayrılan kısma vedaydı."

    Logan, hem Charles Xavier hem de Wolverine'in X-Men filmlerine veda ettiğini anlamına geliyordu. Bu nedenle karakterleri eğer Marvel'da yer alacak olsa bile, ancak gençliklerine farklı oyuncularla yer verilebilecek. Film, En İyi Uyarlama Senaryo kategorisinde Oscar Ödülleri'ne aday gösterilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top