Hesabım
    Güçlü Kadrosuyla Dikkat Çeken "Hope Gap"ten Fragman!

    Annette Bening ve Bill Nighy'den bir boşanma hikayesi..

    Duygu yüklü bir boşanma sürecini anlatan “Hope Gap”, 29 yıldır birlikte olan bir çiftin yaşadığı sorunları irdeliyor. Oscar adayı İngiliz yönetmen William Nicholson tarafından yönetilen ve yazılan film, Grace (Annette Bening) ve Edward (Bill Nighy) arasındaki evliliğin parçalanışını ve oğulları Jamie'nin (Josh O'Connor), kendilerine yaptığı ziyareti odak noktasına koyuyor.

    Film, Nicholson tarafından 2004'te üç Tony Ödülü için aday gösterilen “Retreat From Moscow” adlı bir oyundan uyarlandı. Tiyatro perspektifinden büyük ekrana uyarlanması hakkında konuşan yönetmen, “İlginç bir şekilde, en büyük zorluk diyalog atmamaktı. Birçok insan, karakterlerin uzun konuşmalar yaptığı bir filmin tutmayacağını düşünüyor. Kabul etmiyorum. Film, insanları duygusal anlara çekmenin bir başka biçimidir. Her kareyi oluşturabildim. Bunu tiyatroda yapamam çünkü izleyici çerçeveyi oluşturuyor. Benim için bu bir armağandı.” dedi. Filme baktığımızda Bening'in burada ana karakter olduğunu ve muhtemelen yıllar sonra  sahip olduğu en zengin rol olduğunu söyleyebiliriz.

    Bening, Nighy ve Connor'a eşlik eden diğer oyuncular ise Aiysha Hart, Ryan McKen, ve Rose Keegan. Film ABD'de Roadside Attractions ve Screen Media Films tarafından dağıtılacak ve 6 Mart 2020 tarihinde gösterime girecek.

    Filmin resmi tanıtım yazısında şu ifadelere yer verildi: “Hope Gap”in samimi, yoğun ve sevgi dolu öyküsü, Grace'in hayatını çiziyor. Kocasının 29 yıllık evlilikten sonra onu bir başkası için terk etmesi ve bu parçalanmanın yetişkin oğulları üzerindeki etkisi filmin merkezi. Bir sahil kasabasında durumun etkilerini yaşayan Grace, yeni bir amaç bulur ve yeniden ayağa kalkmaya başlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top