Hesabım
    Dwayne Johnson'lı Netflix Filmi Red Notice'ın Çekimleri Başladı

    Red Notice'ın oyuncu kadrosunda Ryan Reynolds ve Gal Gadot da var..

    Bugün kameralar Dwayne Johnson’ın ilk Netflix orijinal filmi için çalışıyor. Geçtiğimiz yıl, dev yayın platformu Netflix, güzel bir senaryo, Dwayne Johnson ve yönetmen Rawson Marshall Thurber'i içeren Red Notice paketini satın aldı ve daha sonra başrolde sağlam bir üçlü oluşturdu. Bu üçlünün diğer iki yıldızı, Wonder Woman'la ortalığı kasıp kavuran Gal Gadot ve Deadpool'la bizi kahkaha komasına sokan Ryan Reynolds oldu.

    Johnson'ın, rol alacağı her iki oyuncuyla da bağları var. Tabii ki Gadot'un Fast and Furious serisinde bir rolü vardı ve Reynolds, son olarak Hobbs & Shaw spin-offunda Johnson'ın karşısında sahne çalan bir cameoya sahipti. Red Notice, Thurber tarafından üretilen orijinal bir fikre dayanan soygun gerilim filmi olarak tanımlandı ve daha önce Thurber ve Johnson’un birlikte çalıştığı Skyscraper'ı üreten Universal tarafından hazırlanıyor.

    Universal, Red Notice için büyüyen bütçeden endişe duyduğunda, Thurber projeyi Netflix'e gönderdi ve şirket bunu oldukça hızlı bir şekilde satın aldı. Raporlara göre bütçe konusunda anlaşıldı ve Johnson için 20 milyon dolara imza atıldı ve filmin bütçesi toplam 130 milyon dolara çıktı. Ve bu, Reynolds ve Gadot'u kadroya eklemeden önceki bütçeydi. 

    Johnson, Instagram'da filme başladığı haberini yayınladı. Red Notice, uluslararası suç dünyasında, en çok aranan sanat eseri hırsızının peşine düşen bir Interpol ajanının hikayesini konu ediyor. Dodgeball ve We're the Millers gibi filmlerle komedi alanında bir isim yaptıktan sonra Thurber, Johnson'u Central Intelligence'ta yönetti ve bunu Die Hard'dan ilham alan Skyscraper takip etti. 

    Red Notice'den sonra, Johnson doğrudan DC Comics'in Black Adam'ı ile ilgilenmeye başladı. Red Notice'in 2021'de Netflix'te yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top