Hesabım
    Alison Brie ve Aubrey Plaza, ‘Happiest Season’ın Kadrosuna Dahil Oldu

    Başarılı ikili, filmde Kristen Stewart'a eşlik edecek..

    Alison Brie ve Aubrey Plaza, Victor Garber, Dan Levy, Mary SteenburgenKristen Stewart ve Mackenzie Davis'in oynadığı romantik komedi olan “Happiest Season”ın kadrosuna dahil oldu. Yönetmen Clea DuVall'ın yöneteceği film TriStar Pictures dağıtımıyla 20 Kasım 2020'de sinemalarda olacak.

    Happiest Season”, ailesinin yıllık tatil partisinde kız arkadaşına evlenme teklif etmeyi planlayan Kristen Stewart’ın canlandırdığı karakterin hikayesini takip ediyor. Daha sonra, partnerini henüz muhafazakar ebeveynleriyle tanıştırmak için hazır olmadığını anlar ama artık geç kalmıştır.  

    Oyuncu kadrosunda ayrıca, Ana Gasteyer, Burl Moseley, Sarayu Blue ve Jake McDorman da yer alıyor. Filmin yapımcıları Marty Bowen ve Isaac Klausner olurken, yürütücü yapımcılık görevini Jonathan McCoy ve Wyck Godfrey üstlenecek. Yönetmen Clea DuVall, daha ziyade Broad City, Veep ve The Handmaid's Tale dizilerindeki oyunculuk performanslarıyla tanınıyor.

    Filmin başrollerinde yer alan ve odak noktadaki çifti canlandıran oyunculardan biri olan Kristen Stewart, Seberg, Charlie's Angels ve Underwater filmleriyle son dönem karşımıza çıktı. Diğer başrol Mackenzie Davis ise Tully, Terminator: Dark Fate ve Blade Runner: 2049 gibi filmlerde rol almıştı. 

    Film, gelecek yılın ödül sezonuna denk gelen 20 Kasım 2020 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top