Hesabım
    Ezel Akay'ın Yeni Filmi "Dokuz Kere Leyla"dan İlk Görseller!

    Haluk Bilginer ve Elçin Sangu'lu ilk görseller görücüye çıktı..

    Neredesin FiruzeHacivat Karagöz Neden Öldürüldü? ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi filmler çeken ve kendine özgü sinemasıyla önemli bir yer edinen Ezel Akay, 2012 yılında çektiği F Tipi Film'den sonra beyaz perdeye geri dönüyor. Bir yandan Zeki Müren'in Öpücüğü filminin hazırlıklarına başlayan Akay, Dokuz Kere Leyla adlı filminin de çekimlerine başladı.

    Leyla ve Adem adlı bir çiftin hikayesi filmin odak noktası. Artık eski heyecanını kaybeden ve rutin bir hayat yaşayan çift, Adem'in başka birine aşık olmasıyla daha da karmaşık bir ilişki yaşamaya başlar ve büyük bir çıkmaza girerler. Leyla, ayrılmak istemez. Adem ise Leyla'yı dokuz kere öldürmeye teşebbüs eder ama başaramaz. Böylece, eğlenceli bir hikaye ortaya çıkar ve Akay, kadınların dünyası için önemli söylemler ortaya koyar.

    Dokuz Kere Leyla'nın oyuncu kadrosunda, son dönemin en başarılı oyuncularından Haluk Bilginer, hem Akay, hem Bilginer'le daha önce birçok projede yer alan Demet Akbağ ve başarılı oyuncular Elçin Sangu, Fırat Tanış, Alican Yücesoy, Hakan EkeEmre Kıvılcım ve İhsan Ceylan yer alıyor.

    Çekimleri başlayan filmden iki görsel yayınlandı ve resmi olarak da geri sayım başlamış oldu. Haluk Bilginer ve Elçin Sangu'nun olduğu görseller, filmin yine renkli ve eğlenceli olacağını da bizlere gösteriyor. Dokuz Kere Leyla'nın, bu yıl içerisinde gösterime girmesi bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top