Hesabım
    Korku Filmi "Seventh Day"in Kadrosu Genişliyor

    Guy Pearce'lı kadroya yeni isimler eklendi..

    Guy Pearce ve Meksikalı aktör Vadhir Derbez'in başrolleri üstelndiği korku filmi The Seventh Day'in kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Çaylak bir rahiple bir araya gelen ve eğitim alan bir grup insanın hikayesine odaklanacak olan şeytan çıkarma filmine, Stephen Lang, Keith David, Chris GalustRobin Bartlett ve Brady Jenness dahil oldu.

    Lang, New Orleans Katolik Piskoposluğunun ciddi ve derin dindar başpiskoposu olarak rol alacak. David, gençliğinde Peder Peter'ın (Pearce) akıl hocalığını yapan Peder Louis'i canlandıracak. Bartlett, New Orleans sosyal hizmetler uzmanı Helen'e hayat verecek. Galust, Peder Peter'in gençliğini canlandırırken, Jenness ise şeytanın etkisi altında olduğu iddia edilen ve iğrenç bir suçla yargılanan genç yaştaki Charlie Giroux'u canlandıracak.

    Proje, önümüzdeki ay Dallas ve New Orleans'ta çekilecek. Justin P. Lange, filmi kendi yazdığı ikinci senaryodan çekecek. Yapımcılar Cinestate ve Fangoria adına Dallas Sonnier ve Amanda Presmyk olacak. Kimberly Hwang ve Chelsea Davenport yürütücü yapımcılar olurken, Cinestate iç hakları elinde bulunduruyor. Justin P. Lange, çektiği birkaç kısa filmden sonra, 2018 yılında The Dark filmini yazıp yönetmişti. 

    Başrolü üstlenen Guy Pearce, son yıllarında TV projelerine ağırlık verdi. Mildred Pierce'ta oynayan ve Altın Küre adayı olan Pearce, son dönemde Jack Irish, The Innocents ve A Christmas Carol gibi dizilerde rol almıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top