Hesabım
    Priyanka Chopra, Matrix 4 Kadrosuna Katılabilir!

    Matrix 4 kadrosu genişlemeye devam ediyor.

    Danny Moloshok/Reuter

    Son olarak Isn't It Romantic'te izlediğimiz güzel oyuncu Priyanka ChopraMatrix 4 kadrosuna katılmak üzere görüşmeler yapıyor. Chopra ile hangi rol için görüşme yapıldığı konusunda Warner Bros'tan herhangi bir bilgi gelmedi. Ancak oyuncu ile anlaşma sağlanırsa kadroya katılacak gibi görünüyor.

    The Sky Is Pink, Isn't It Romantic, Quantico, Kaminey gibi yapımlarla tanınan ve geçtiğimiz yıl içerisinde Jonas Brothers müzik grubunun üyelerinden Nick Jonas ile hayatını birleştirmesiyle büyük bir gündem yaratan Priyanka Chopra, Matrix 4'ün oyuncu kadrosunda yer alabilir. Variety'nin kaynakları, oyuncu ile anlaşma için görüşme yapıldığını belirtiyor. Hint kökenli oyuncu, bugüne kadar yaklaşık olarak 60 yapımda rol aldı ve Bollywood için düzenlenen ödüller başta olmak üzere dünya çapında birçok yerden ödül sahibi oldu. Aynı zamanda 2016 yılında People’s Choice Ödülü takdim edildi; dünya üzerindeki en nüfuzlu insanlardan biri kabul edilerek Time'ın kapağında yer aldı; Forbes'da dünyanın en güçlü kadınları arasına yerleştirildi.

    Matrix 4'ün çekimlerine henüz başlanmadı. Ancak tüm oyuncuların programında uygun tarihler oluşturmak oldukça sıkıntılı bir süreç olacak gibi görünüyor. Matrix 4'ün oyuncu kadrosuna son olarak Merovingian rolüyle tanıdığımız Lambert Wilson eklendi. Filmde yer alacak diğer isimler arasında Keanu Reeves, Carrie Anne Moss ve Jada Pinkett Smith'in yanı sıra  Jonathan GroffJessica HenwickYahya Abdul Mateen IINeil Patrick Harris ve Toby Onwumere yer alıyor. Filmde genç Morbius'a da yer verilmesi bekleniyor. Teorilere göre Neo ve Trinity yeniden başlatılan Matrix'le mücadele ediyor olabilir ya da eski bir simülasyon üzerinde bir şeyler deneyecek olabilirler. Ancak Matrix 4'ün konusu resmi olarak açıklanmadı.

    Priyanka Chopra'nın Matrix 4'ün yanı sıra kesinleşen film projeleri arasında We Can Be Heroes, The White Tiger ve Cowboy Ninja Viking bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top