Hesabım
    Netflix, "Soundtrack" Dizisini İptal Etti!

    Dizi, ilk sezon sonunda yayın hayatına veda etti..

    Netflix'teki müzik drama dizisi Soundtrack için kötü haber geldi ve dizi, ilk sezonun ardından iptal oldu. Daha önce FOX için pilot bölümü hazırlanan dizi, anlaşma sağlanamayınca Netflix'e transfer olmuştu. 

    Jenna DewanCallie Hernandez ve Madeleine Stowe'un başrollerde yer aldığı dizi, "Quantico"nun da yaratıcısı olan Josh Safran tarafından üretilmişti.

    Netflix, Temmuz 2018'de 10 bölümlük bir ilk sezon sipariş etti ve prömiyeri 18 Aralık 2019'da yapıldı. Bütün bölümler yayınlandı. Aslında, aşk ve dansın etkin olduğu müzik filmlerinin önemli bir kitlesi var ama Soundtrack, güzel puanlar da almasına rağmen iptal kararından kurtulamadı. 

    Eski "Smash" showrunnerı Joshua Safran tarafından yazılan Soundtrack, Los Angeles'taki iki dansçı üzerinden ilerleyen, başarı/başarısızlık, aşk ve kayıplar üzerine bir hikaye anlatıyor. Annapurna’dan Megan Ellison ve Sue NaegleAli Krug ile birlikte yapımcılık görevlerini üstlendi. Dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise Jahmil French, Campbell Scott, Marianne Jean-BaptisteMegan Ferguson ve Evan Whitten

    Dizinin yaratıcısı Joshua Safran boş durmuyor ve Gossip Girl'ün 2020 versiyonunun yapımı için çalışıyor. Dizinin bu yıl içerisinde prömiyer yapması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top