Hesabım
    Adam Sandler, Netflix'le 4 Filmlik Anlaşma İmzaladı!

    Adam Sandler filmleri bir süre daha Netflix'te..

    Şu sıralar Uncut Gems perfromansıyla konuşulan başarılı oyuncu Adam Sandler, Netflix ile olan anlaşmasını dört film daha uzattı. Önümüzdeki birkaç sene için geçerli olan anlaşma gereği Sandler, Netflix için orijinal filmler üretecek.

    2014 yılında Sandler, Jack ve JillThat's My Boy ve Grown Ups 2 gibi genelde olumsuz eleştiriler alan filmlerden çıktık sonra, Happy Madison prodüksiyon şirketi Netflix ile özel bir anlaşma imzaladı. The Ridiculous 6, platform için görüntüleme rekoru kırdığında bu ortaklık harika bir başlangıç ​​yaptı ve işler oradan sonra hep üzerine koyarak ilerledi. Netflix ve Sandler,  2017 yılında da 4 filmlik bir anlaşma imzalamış ve bu anlaşma neticesinde 2019 Netflix izlenme rekortmeni Murder Mystery gibi filmler ortaya çıkmıştı. 

    Happy Madison'ın şirketle olan geçmişine bakıldığında, Sandler muhtemelen Netflix için tipik komedi filmlerinin benzerlerini üretecek. Hatta Murder Mystery filminin devamı için hazırlıklar başladı. Bu durum, bazıları için hayal kırıklığı yaratacaktır, çünkü Sandler, Uncut Gems filminde görüldüğü üzere ciddi ve kaliteli işlerde sağlam performanslar ortaya koyabiliyor. Bunun yanında, izlenme rakamlarına bakarsak Sandler ve Netflix'in iyi bir eşleşme olduğunu da söylemek gerekiyor.

    Adam Sandler, bir yandan Netflix anlaşmasına dahil olacak filmlerin ön hazırlıklarıyla uğraşırken, bir yandan da Steve Buscemi'yle birlikte rol aldığı, Steven Brill'in yönettiği Hubie Halloween filminin çekimleriyle meşgul. Sandler ve Brill, bazıları yine Netflix için çekilen Llittle Nicky, Mr.Deeds, Sandy Wexler ve The Do-Over filmlerinde de beraber çalışmışlardı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top