Hesabım
    Sam Raimi, "Doctor Strange In The Multiverse of Madness"ı Yönetebilir!

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness'dan yeni gelişmeler!

    Benedict Cumberbatch'in bir kez daha başrolüne yerleşeceği Marvel Sinematik Evreni dördüncü evre filmi "Doctor Strange In The Multiverse of Madness"tan yeni detaylar geldi. Variety'nin haberine göre, usta yönetmen ve yapımcı Sam Raimi, şimdilerde filmin yönetmen koltuğuna oturabilmesi için Marvel ile görüşmeler yapıyor.

    Evil Dead serisinin yaratıcısı olan ve 2000'li yılların başında hayata geçirilen Spider-Man üçlemesinin başarılı yönetmeni olan Sam Raimi, yönetmenliğe Doctor Strange In The Multiverse of Madness ile geri dönebilir. Geçtiğimiz ay içerisinde Marvel ile Scott Derrickson yollarını, yaratıcı fikir farklılıkları gerekçesiyle ayırmıştı. Derrickson, başarılı bir korku filmi yönetmeni olarak tanınıyor ve tahmin edilenlere göre bu deneyimleri Doctor Strange'e aktarmak istiyordu. Ancak Marvel'ın genel izleyiciye hitap etme fikrinin Derrickson'un önünde barikat oluşturduğu düşünülüyordu. Şimdilerde ise Sam Raimi ile filmin yönetmenliği için görüşmeler yapılıyor. Henüz konu hakkında Marvel'dan resmi açıklama gelmedi. Ancak Variety'nin kaynaklarına göre görüşmeler sürdürülüyor.

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness ile ilgili bir diğer gelişme de Rachel McAdams ile ilgili oldu. Doktor Christine Palmer rolüyle izlediğimiz oyuncunun seriye geri dönmeyeceği açıklandı. Doctor Strange ile duygusal bir bağı ve geçmişi olduğu bilinen karaktere böylece veda etmiş olduk. Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen ve Benedict Wong'un başrolünde yer alacağı Doctor Strange In The Multiverse of Madness'a geri döneceği kesin olan oyuncular arasında Chiwetel Ejiofor bulunuyor. Oyuncunun karakterini düşman olarak görmemiz yüksek bir olasılık olarak karşımıza çıkıyor.

    Doctor Strange: In The Multiverse of Madness filminin yanı sıra Marvel'ın 4. evresinde Blade, Fantastic Four, Ant-Man 3Black WidowThor: Love and ThunderShang-Chi ve The Eternals filmleri; LokiHawkeyeThe Falcon and The Winter SoldierWandaVisionShe HulkMs. MarvelMoon Knight ve What/If dizileri bulunuyor. Doctor Strange: In The Multiverse of Madness'ın izleyicileriyle 7 Mayıs 2021'de buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top