Hesabım
    Wes Anderson İmzalı "The French Dispatch"ten Fragman Geldi!

    The French Dispatch'in beklenen fragmanı yayında!

    Uzun süredir büyük bir heyecanla beklenen Wes Anderson imzalı The French Dispatch'ten resmi olarak fragman paylaşıldı. Yıldız kadrolu filmin fragmanında The French Dispatch isimli bir gazeteye konuk oluyor ve kendimizi Anderson'ın renkli dünyasında bir maceranın içerisinde buluyoruz.

    Wes Anderson'ın Isle of Dogs filminden sonra gelen ve merakla beklenen The French Dispatch filminden fragman paylaşıldı. Sinemaseverleri heyecanlandıran fragmanıyla The French Dispatch, 1950’li yıllarda geçiyor ve 1950’lerin Paris’indeki bir Amerikan gazete bürosunda çalışan gazetecilere odaklanıyor. Filmde Benicio Del Toro'nun acı çeken bir ressam olduğunu ve en önemli eserini Adrien Brody'ye satmak istemediğini görüyoruz. Timothee Chalamet ise şehirde yapılmaya çalışılan devrimin önde gelen genç isimlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. 

    The French Dispatch'in oyuncu kadrosunda Wes Anderson filmlerinin vazgeçilmez ismi Bill Murray, Oscar ödüllü Tilda Swinton, “Köpek Adası”nda yönetmenle ikinci kez bir araya gelen iki Oscar sahibi Frances McDormand, 2001 yılında “Trafik” ile Oscar kazanan Benicio Del Toro, yetenekli Fransız aktris Léa Seydoux, “Westworld” dizisinin iki Emmy adayı yıldızı Jeffrey Wright, “Beni Adınla Çağır” ile Oscar'a aday gösterilen Timothée Chalamet, üç Oscar adaylığı bulunan genç yetenek Saoirse Ronan, komedi dizisi “Barry” ile Emmy kazanan Henry Winkler, Oscar adayı Owen Wilson, Oscar sahibi Adrien Brody, dört Oscar adaylığı bulunan Willem Dafoe, “Soysuzlar Çetesi” ve “Zincirsiz” filmleriyle iki Oscar kazanan Christoph Waltz, “The End of the F***ing World” dizisiyle yıldızı parlayan Alex LawtherRupert FriendLois SmithBob BalabanSteve Park ve Denis Ménochet yer alıyor.

    The French Dispatch, 24 Temmuz 2020 tarihinde yurt dışındaki sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top