Hesabım
    The Farewell'in Yıldızı Awkwafina'nın Yeni Projesi Belli Oldu!

    "The Baccarat Machine" adlı film, bir kumar draması olacak.

    Awkwafina, Michael Kaplan'ın bir Puro Aficionado makalesinden esinlenen bir kumar draması “The Baccarat Machine”de başrol oynayacak. SK Global'de kurulan film, Cheung Yin “Kelly” Sun ve poker oyuncusu Phil Ivey ile olan olası ortaklığı üzerine yoğunlaşıyor.

    Ivey ile birlikte çalışarak ve kenar sıralama olarak bilinen bir teknik kullanarak milyonlarca dolarlık para kazanan Sun, her iki taraftaki kenarların bir inç kesiri ile eşit olmayan bir şekilde kesildiği oyun kartlarının kullanım yoluyla uzun bir süre tartışılmıştı. SK Global ortak CEO'su John Penotti, “Bu projeye başlamak için arkadaşımız Awkwafina'nın işe başladığını duyurmaktan daha iyi bir yol düşünemiyoruz. Kelly'ye hayat vermesi için benzersiz bir donanıma sahip ve gerçek mizah ile harika bir performansı birleştireceğinden şüphemiz yok. Sharp'taki ortaklarımızla birlikte, bu inanılmaz hikayeyi ekrana getirmekten heyecan duyuyoruz.” dedi.

    SK Global, Sharp Independent Pictures'dan Jeffrey Sharp ile birlikte “The Baccarat Machine”i finanse edecek ve üretecek. Andy Bellin şu anda senaryo üzerinde çalışıyor. Üreticiler, potansiyel yönetmenlerle görüşüyor ve kısa süre içinde bir isimle anlaşıp duyurusunu yapacaklarını bildirdiler.

    Awkwafina kısa bir süre önce “The Farewel” filmindeki başrolü nedeniyle Altın Küre kazandı. Şu anda ikinci sezon için yenilenen Comedy Central'ın komedi dizisi “Awkwafina Is Nora from Queens” üzerinde çalışmaya devam ediyor. Son olarak, 2019 yılında Dwayne Johnson ve Kevin Hart'la birlikte Jumanji: The Next Level filminde rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top