Hesabım
    "Venom 2"nun Carnage'ına İlk Bakış!

    Venom 2'dan ilk detaylar gelmeye başladı.

    Andy Serkis'in yönetmen koltuğuna oturduğu "Venom 2"nun çekimleri bir süredir devam ediyor. Ancak yönetmen, film hakkında henüz hiçbir detay vermek istemiyordu. Geçtiğimiz gün içerisinde ise Woody Harrellson'ın canlandırdığı Carnage karakterinin yeni görünümü sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Görüntü, sosyal medyada fazla kalamadan silindi.

    Woody Harrelson'ın canlandırdığı Carnage karakteri, çizgi romanlarda ilk kez The Amazing Spider-Man ile ortaya çıkmıştı. Türkçe adıyla Kandöken olarak bilinen Carnage, Venom'un çok daha karanlık versiyonu olarak yaratıldı. Carnage'ın psikopat, yani duygulara sahip olmadığı biliniyor. Bu nedenle büyükannesini iterek öldürdüğü, annesinin köpeğine işkence ettiği, gönderildiği çocuk esirgeme kurumunun müdürünü öldürdüğü gibi çocukluk detaylarına çizgi romanlarda yer veriliyor. Sonunda bir seri katile dönüşen Kasady, Eddie Brock ile aynı hapishaneye atılır. Brock'tan kopan bir symbiote parçasının Kasady'ye tutunması sonucu da ortaya süper kötü kahraman Carnage çıkar. Carnage o kadar güçlüdür ki, Spiderman onu yenmeyi başaramadığı için Venom ile işbirliği yapar. Sony'nin Spider-Man'i Venom'da kullanma ihtimali şimdilik görülmüyor.

    Venom 2 ile ilgili daha önce açıklananlara göre filmin oyuncu kadrosunda 28 Days LaterMoonlightSkyfallCollateral BeautyRampage: Büyük Yıkım gibi yapımların yıldız oyuncusu Naomie Harris filmin kötü karakteri Shriek olarak;  Michelle Williams da Anne Weying olarak; Midway, Açlık Oyunları, Zombieland, Natural Born Killers, True Detective gibi yapımların başarılı ismi Woody Harrelson Carnage olarak yer alacak.  Filmin yönetmenliğini üstlenen isim ise Orman Çocuğu ve Breathe filmlerinin yönetmenliğini üstlenmesiyle beğenileri toplayan ve Lord of The RingsAvengers serisi, Maymunlar Cehennemi serisi, Star Wars'un son üçlemesinde bulunan The Force Awakens ve The Last Jedi filmlerinde rol alan Andy Serkis olacak. 

    Venom 2'nun 18+ olarak çekildiği söyleniyor. Sony bünyesindeki Venom filmi 855 milyona yakın gişe hasılatı elde etmişti. Ancak film, eleştirmenlerden tam puan alamamıştı. Bu nedenle stüdyo, yönetmen değişikliğine giderek yoluna devam etme kararı aldı.

    Venom 2, 2 Ekim 2020 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top