Hesabım
    Jennifer Lawrence, Adam McKay’in Netflix Komedisi "Don’t Look Up"ta Rol Alacak!

    Oscar adayı McKay, senaryoyu da yazacak.

    Jennifer Lawrence, Adam McKay’in Netflix'te bu yıl yayınlanması planlanan komedi filmi "Don't Look Up"ın başrolünde yer alacak. Senaryosu da McKay tarafından yazılan film, insanlığı dünyayı yok edecek ve gittikçe yaklaşan bir asteroit konusunda uyarmak için medya turuna başlayan iki gök bilimcinin hikayesini anlatıyor.

    Adam McKay film hakkında; "Bu filmi Jennifer Lawrence ile yapmaktan çok heyecanlıyım. Netflix'in bu filmi dünya çapında bir komedi olarak görmesi, benim ve ekibim için çıtayı heyecan verici ve motive edici bir seviyeye yükseltmesine sebep oldu.” dedi. Ekibin nisan ayında çalışmalara başlaması ve sete girmesi bekleniyor. McKay ayrıca Kevin Messick'le birlikte Hyperobject Industries adı altında prodüksiyon yapacak.

    Netflix Film şefi Scott Stuber ise esprili bir dille, “Adam, kültürümüzü tasvir eden akıllı, zeki ve marjinal filmler yapmak konusunda her zaman harika adımlar attı. Bir şekilde dünya, yaklaşmakta olan ölümünü tahmin etse bile, bu projeyi ölmeden önce listemize eklemekten heyecan duyuyoruz." açıklamasında bulundu. McKay’in son filmi “Vice” sekiz dalda Akademi Ödülü adaylığı aldı. 2016 yılında McKay’in çektiği finansal drama “The Big Short” ise uyarlama senaryo dalında Akademi Ödülü, BAFTA ve WGA'yı kazandı.

    Jennifer Lawrence son birkaç yıl biraz mola vermiş gibi gözükse de dört kez Oscar'a aday gösterildi ve “Silver Linings Playbook” filmindeki performansıyla heykelciği evine götürdü. Son zamanlarda, Lila Neugebauer’in A24 ve Scott Rudin Productions için ürettiği isimsiz filminin yapımcılığını üstlendi. “Don't Look Up”ın ardından Lawrence,  Paolo Sorrentino’nun “Mob Girl” filminde rol alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top