Hesabım
    Chris Evans, ‘Little Shop Of Horrors’un Yeniden Çevriminde Rol Alabilir

    Evans, Steve Martin'in canlandırdığı diş hekimi Orin Scrivello rolünü oynayacak.

    EvansSteve Martin tarafından 1986 yılında çekilen orijinal filmde canlandırılan diş hekimi Orin Scrivello rolünü oynayacak. Chris Evans, Greg Berlanti'nin yönettiği kült film odaklı Broadway müzikalinin beyaz perde versiyonu olan Little Shop of Horrors'da bu önemli karakteri oynamak için görüşmelerde bulunuyor. Warner Bros., sonbahardan beri çalışmaların sürdüğü ve kurgulanan projenin arkasında. Scarlett Johansson ve Taron Egerton, korku komedisinde Billy Porter'ın da zaten açıklandığı başrollerde yer alacaklar.

    Little Shop of Horrors, Skid Row Çiçekçilik'te, sahibi Bay Mushnik'in yanında çalışan, aynı zamanda gizlice beraber çalıştığı Audrey'e aşık olan uysal bir çiçekçi olan Seymour'un hikayesini anlatıyor. Seymour, Audrey II adını koyduğu venus flytrap görünümlü bir bitki keşfettiğinde ünlü olur, ancak bitki insan kanıyla beslenmeyi talep ettiğinde hayatı altüst olacaktır.

    Egerton ve Johansson, sırasıyla Seymour ve Audrey rolleri için çeşitli görüşmelerde bulunuyor. Anlaşması imzalanan Porter, etçil bitkiye ses verecek. Evans, Audrey’in kötü niyetli ve sadist erkek arkadaşı olan diş hekimi Orin Scrivello rolünü oynayacak.

    1980'lerin başında popüler bir müzikal olarak uyarlanan hikaye, 1960 yapımı Roger Corman filmine dayanıyor ve 1986 yılında da Rick Moranis'in rol aldığı bir sinema uyarlaması daha mevcut. Steve Martin bu versiyonda dişçiyi canlandırdı. Marc PlattSarah Schechter ve Berlanti, bu yaz çekilecek yeni uyarlamayı üretiyorlar. Captain America olarak ün yapan Evans, son olarak Knives Out'ta kilit bir rol oynadı ve filmin dünya çapında 305.9 milyon dolarlık bir sürpriz haline gelmesine yardımcı oldu. Daha sonra, aynı zamanda yapımcılığını yaptığı sınırlı bir drama dizisi olan Defending Jacob'da rol alacak ve dizi, nisan ayında Apple TV +'ta yayında olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top