Hesabım
    "Mission Impossible 7"nin İtalya Çekimleri Koronavirüs Nedeniyle Durduruldu!

    Mission Impossible 7 ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı.

    Tom Cruise'un bir kez daha başrolünü üstlendiği devam filmi "Mission: Impossible 7"nin İtalya'nın Venedik şehrinde gerçekleştirilen çekimlerinin durdurulduğu bilgisi paylaşıldı. Bunun nedeni ise yerel yönetimin koronavirüs nedeniyle halka açık yerlerde çekim yapılmasını engellemesi oldu.

    Christopher McQuarrie'nin Paramount Pictures ile birkaç filmlik yaptığı anlaşma sonucunda Mission: Impossible 7 ve Mission: Impossible 8'i çekeceği resmi olarak duyurulanlar arasında yer alıyordu. Yönetmenin planları arasında Mission: Impossible 7'nin çekimlerini üç hafta boyunca Venedik'te gerçekleştirmek bulunuyordu. Bunun ardından ise diğer çekim lokasyonlarına geçiş yapılacaktı. Ancak yerel yönetimin ikazları sonucunda prodüksiyon ekibi çekimler için farklı bir mekana aktarıldı. İtalya'nın dört bir yanında ilerleyen koronavirüs salgınının halk ile etkileşime geçilmesini ve toplumsal alanların minimum seviyede kullanılmaya çalışılması bu durumda etkili oldu. Paramount'ın yaptığı açıklamaya göre Venedik çekimleri filmin en çok bütçe ayrılan kısımlarından biriydi.

    Mission Impossible 7 filminin oyuncu kadrosunda Tom Cruise, Rebecca FergusonVanessa KirbySimon Pegg'in yer almasının yanı sıra filme Hayley AtwellPom KlementieffNicholas HoultShea WhighamHenry Czerny gibi isimler katıldı. Paramount bünyesinde gerçekleştirilecek olan film, Christopher McQuarrie ve Tom Cruise'un neredeyse birleştirdikleri kariyerlerinin bir parçası olacak gibi görünüyor.

    1996 yılında başlayan Mission Impossible serisinin son filmi Mission Impossible Yansımalar, 2018 yılında vizyona girmişti. Devam filmleri ise 2021 ve 2022 yılları içerisinde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top