Hesabım
    "Candyman" Uyarlamasından Teaser ve Poster Geldi!

    Jordan Peele yönetmenliğindeki Candyman'den ilk detaylar...

    İzleyenlerin aynı kabusları paylaşmasına neden olan CandymanJordan Peele ve Nia DaCosta tarafından bir kez daha beyaz perdeye aktarıldı. Filmden ilk poster ve ilk teaser ise resmi olarak sosyal medya üzerinden izleyici karşısına çıktı. Jordan Peele'nin kendi filmini 1995 yapımı orijinal yapımın 'manevi devamı' olarak adlandırdığı korku filmi Candyman önümüzdeki yaz aylarında izleyici karşısında olacak. Filmin tam fragmanı ise Perşembe günü yayında olacak!

    Lily James ve Tessa Thompson’lı bağımsız drama filmi “Little Woods”a imza atan Nia DaCosta'nın yönetmen koltuğuna oturduğu devam filmi Candyman'in konusu ise şöyle: Candyman, Şikago’da yaşanan bir kent efsanesini araştıran genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Rivayete göre Candyman, ayna karşısında adını beş kez söyleyen kişiye görünmektedir. Ancak onun ortaya çıkması, pek de iyi şeylere yol açmaz. Bir üniversitede yerel efsaneler üzerine tez çalışması yapan genç bir adam, eski bir batıl inanç haline gelen Candyman’i araştırmaya karar verir. Çevresindeki insanlar ona bu konuyu araştırmaması için uyarılarda bulunsa da, o söylenilenleri umursamayarak işe koyulur. Korkulacak bir şey olmadığını herkese kanıtlamak isteyen genç adam, ayna karşısına geçerek, yasaklı ismi beş kez telaffuz eder. Bu andan itibaren yaşananlar, hiç de genç adamın düşündüğü gibi olmaz.

    Orijinal filmin başrolünde korkularımıza neden olan Daniel Robitaille karakteriyle Tony Todd yer alıyordu. Todd'un, devam filminde de yer alacağı biliniyor. Ayrıca Todd'a eşlik edecek isimler arasında Matrix'in yeni yıldızı, AquamanFirst MatchMuhteşem Showman gibi yapımlardan tanıdığımız Yahya Abdul-Mateen II ve If Beale Street Could Talk filmiyle karşımıza çıkan Teyonah Parris gibi isimler bulunuyor.  Get Out filmiyle Oscar ödülünün sahibi olan ve Us filmiyle eleştirmenler ile izleyiciler tarafından olumlu yorumlar alan Oscar ödüllü yönetmen ve oyuncu Jordan PeeleWin Rosenfeld ile birlikte filmin senaryosunu üstleniyor. Peele aynı zamanda filmin yapımcıları arasında da yer alıyor.

    MGM, Candyman'in yapımcılığını üstlenirken filmin uluslararası olarak dağıtımı sağlayacak şirket Universal olacak. Film, ülkemizdeki izleyicileriyle 12 Haziran 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top