Hesabım
    Doctor Strange'den Ayrılan Scott Derrickson, DC Filmi Yönetmen İstiyor!

    Marvel ile yollarını ayıran Scott Derrickson'ın aklında neler var?

    Marvel bünyesindeki Doctor Strange filminin yönetmenliğini üstlenen, ancak ikinci film Doctor Strange In The Multiverse of Madness itibariyle Marvel ile yollarını ayıran Scott Derrickson, bir DC filmini yönetmen istemesiyle ilgili açıklama yaptı. James Gunn'ın yolunu izlemek isteyen Derrickson, gözünü Constantine çizgi romanlarına dikti!

    Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen ve Benedict Wong'un başrolünde yer alacağı Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın yönetmenliğini üstlenmesi beklenen, ancak yaratıcı anlaşmazlıklar nedeniyle Marvel'dan ayrılmak durumunda kalan korku filmi yönetmeni Scott Derrickson, gelecekte bir DC filmi yönetmen istediğini açıkladı. Twitter üzerinden "Justice League Dark filmini yönetir miydin?" sorusunun üzerine "Constantine'i çekerdim" cevabını yöneltti.

    Justice League Dark filminde çizgi romanlarda olduğu gibi Constantine, Swamp Thing, Etrigan The Demon, Deadman, Felix Faust, Doctor Destiny ve Ritchie Simpson karakterlerinin yer alma ihtimali bulunuyor. Filmin henüz ne zaman hayata geçirileceği tam olarak belli değil. Ancak J.J. Abrams'ın yapım şirketi Bad Robots'un filmi geliştirmesi için DC ile anlaşma yaptığı biliniyor. Justice League Dark'ın hem sinema filmi hem de televizyon uyarlaması potansiyeli bulunuyor. Henüz projenin nerede yerini alacağına karar verilmedi. Belki de Bad Robots ve Warner Bros, Scott Derrickson'ın açıklamasının ardından yönetmeni değerlendirmeye alır... Daha önce de Warner Bros, Doug Liman ve Andy Muschietti gibi isimleri Justice League Dark yönetmenliği için gözden geçirmişti. Guillermo Del Toro bir senaryo yazmış ve bu senaryo hayata geçirilememişti.

    Constantine filmi ve dizisi daha önce hayata geçirilmişti. 2005 yılında Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı Constantine filmi, eleştirmenlerden tam not almıştı. Ancak Constantine dizisinin ömrü kısa oldu. Bir sezon süren dizinin ardından karakteri Legends of Tomorrow dizisinde izledik. Ayrıca Constantine: City of Demons isimli bir animasyon dizisiyle karakter yoluna devam etti.

    Scott Derrickson gelecekte hayata geçirmek için iki projeyi geliştiriyor. Bu projeler ise When Gravity Fails ve Two Eyes Staring oluyor. When Gravity Falls bilim kurgu türüne daha yakınken Two Eyes Staring korku türünde olacak. Yönetmen ayrıca Snowpiercer dizisine de imzasını atacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top