Hesabım
    Jason Blum, Yeni Bir Frankenstein Filmi Yapmak İstiyor!

    Blumhouse'un sahibinden açıklama!

    Blumhouse'un kurucu ismi Jason Blum, klasikleşmiş bir eser olan Frankenstein'ı yeniden beyaz perdeye severek aktarabileceklerini açıkladı. Son zamanlarda prodüksiyon şirketi Blumhouse'da yapılan işlerle başarı yakalayan Blum, bir Universal canavarı olan Frankenstein'ın kitabı Frankenstein; or, The Modern Prometheus'u gelecek planları arasına aldığını belirtti.

    Son olarak The Invisible Man filmini Universal ile ortak olarak hayata geçilen Jason Blum, yıl boyunca yapımcılığını üstlendiği çoğu film ile başarı yakaladı. Şimdi ise sırada Frankenstein olabilir. Comic Book'un podcast programına katılan Blum, şu sözleri sarf etti: "Frankenstein projesini seve seve yapabilirim. Yönetmenlerimize Frankenstein'ı anlamaları üzerine görev verdim. Başka birinin Frankenstein'ı yapıp yapmayacağını bilmiyorum, bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Ama denemek isterim ve bunun için harika bir fikir bekliyorum. The Invisible Man'e bakarsak, en iyi fikirler 'Aman tanrım, bu çok belirgin. Neden daha önce yapmadık?' hissi verir. Eğer Frankenstein için böyle iyi bir şeyle gelirsek, filmi çekmeyi denemek isterim."

    The Invisible Man ile başarı yakalayan Blumhouse, 7 milyon dolarlık bütçeye karşılık açılışını 27 milyon dolar ile yaptı. Eleştirmenler tarafından fazlasıyla beğenilen yapım, yılın en iyi korku filmlerinin başını çekecek gibi görünüyor. Frankenstein ise 1910 yılından beri birçok kez beyaz perdeye uyarlandı. Son olarak Penny Dreadful dizisinde Victor Frankenstein karakterinin ve canavarının başarıyla aktarıldığını görmüştük. Ayrıca James McAvoy ve Daniel Radcliffe'li bir Victor Frankenstein filmi çekilmişti. Ancak film pek başarı yakalayamadı.

    Blumhouse'un önünde birçok proje bulunuyor. Bunlar arasında Paul Feig'li The Dark Army, Dracula spin-off'u Renfield, Matt Stawski'li Monster Mash ve eğer gerçekleştirilebilirse Amy Pascal yapımcılığında olabilecek The Bride of Frankenstein filmleri yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top