Hesabım
    Christian Bale'in "Thor: Love and Thunder"da Kötü Adam Olacağı Onaylandı

    Christian Bale'in Thor: Love and Thunder'da rol alacağı kesinleşti.

    Christopher Nolan'ın Batman üçlemesinde Kara Şovalye olarak karşımıza çıkan Christian Bale, bu kez Thor: Love and Thunder'ın kötü adamı olacak. Collider'ın özel haberine göre henüz oyuncu için uygun rol seçilemedi, ancak filmde rol alan başka bir yıldızdan Bale'in kesin olarak filmde rol alacağına dair onay geldi.

    Jojo Rabbit ile Oscar ödülü sahibi olan Taika Waititi'nin yönetmen koltuğuna oturacağı ve yakın bir zamanda prodüksiyonuna başlanması planlanan Thor: Love and Thunder ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Özel bir habere göre, son olarak Avengers: Endgame'de Thor'un Asgard tahtını teslim ettiği ve Valkyrie olarak tanıdığımız Tessa Thompson, Christian Bale'in Thor: Love and Thunder'da rol alacağını açıkladı. Ancak henüz Bale'in hangi kötü karaktere hayat vereceği belli değil. Oyuncu daha önce de birçok kötü karaktere hayat vermişti. Başta American Psycho olmak üzere Harsh Times, The Prestige, Hostiles, Vice bu yapımlar arasında bulunuyordu.

    Christian Bale'in çizgi romanlardan aktarılarak canlandırma olasılığını bulunan karakterler arasında Dario Agger, Gorr The God Butcher, Balder The Brave, Beta Ray Hil olduğu söyleniyor. Ancak bunlar yalnızca tahmin olarak yerini alıyor. Chris HemsworthNatalie Portman ve Tessa Thompson'ın başrolünde yer alacağı Thor: Love and Thunder,  29 Ekim 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    Bu sırada Christian Bale'in yeni bir film projesi ortaya çıktı. David O Russell'ın henüz adı belli olmayan filminde rol alması beklenen Bale'e Margot Robbie ve Michael B. Jordan eşlik edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top