Hesabım
    John Krasinski, Marvel'ın Fantastic Four'unda Reed Olmak İstiyor

    John Krasinski, Marvel geçmek istiyor.

    Kevin Feige'in birkaç ay önce onayladığı bilgilere göre, daha önce Fox'un bünyesinde olan Fantastic Four çizgi roman hakları Marvel'ın eline geçti. Yeni Fantastik Dörtlü uyarlaması hakkında henüz hiçbir detay açıklanmasa da, Marvel'ın bugüne kadar hiçbir projeyi rafa kaldırdığı görülmedi. Bu nedenle önümüzdeki yıllarda filmin hayata geçirilmesi kaçınılmaz olacaktır. Bu sırada Sessiz Bir Yer'in yıldız oyuncu ve yönetmeni John Krasinski, Fantastic Four'da Reed karakterini canlandırmak istediğini açıkladı.

    Şimdilerde Sessiz Bir Yer 2'nin vizyon hazırlıklarını sürdüren John Krasinski, Marvel'a geçiş yapmak istediğini açıkladı. Krasinski konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Bunu yapmayı çok isterim. Marvel dünyasının bir parçası olmak nasıl olursa olsun harika olurdu ve insanların bu rol için beni göz önünde bulundurması da şaşırtıcı olurdu. Gerçekten bu konuyla ilgili bir görüşmem olmadı ve filmle ilgili neler oluyor bilmiyorum. Neler olup bittiğini öğrenmek için en az sizin kadar Kevin'ın duyurusunu bekliyorum." Ayrıca Krasinski'ye bir Marvel filmini yönetmek isteyip istemeyeceği soruldu: "Bu harika bir fikir. Bu ilgi çekici, çünkü büyük bir Marvel hayranıyım. Bence kendilerine has bir iş yapıyorlar. Harika bir formülleri var. Yani evet direkt atlardım. Kevin'a güveniyorum. O adam yalnızca yetenekli olmakla kalmıyor, aynı zamanda çok iyi bir adam. Ne isterse üzerinde tartışabiliriz."

    John Krasinski böylelikle Marvel'a bir açık kapı bırakmış oldu. Fantastic Four çizgi romanları son olarak 2015 yılında beyaz perdeye aktarıldı. Krasinski'nin gözünü diktiği Reed rolünü Miles Teller canlandırmıştı. Ancak film son derece başarısız olduğu için devamı rafa kaldırıldı. Ayrıca 2005 yılında başlayan başka bir Fantastic Four serisi bulunuyordu. Hatta Marvel'ın Captain America'sı Chris Evans da Johnny Storm olarak karşımıza çıkmıştı. Bu seride ise Reed'e Ioan Gruffudd hayat veriyordu.

    Fox'un haklarını Marvel'a haklarını devrettiği çizgi roman uyarlamaları arasında Fantastic Four'un yanı sıra Deadpool ve X-Men bulunuyor. Marvel'ın çıkaracağı iş merakla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top