Hesabım
    Woody Harrelson, "The Man From Toronto" Filminde Jason Statham'ın Yerine Geçti!

    Sony ve Statham, görüşmeler sonunda yollarını ayırdı.

    2017 yılında Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini paylaştığı aksiyon komedisi Hitman's Bodyguard'ı yöneten Patrick Hughes, Columbia Pictures'ın yeni aksiyon projesinin yönetmen koltuğunda oturacak. Woody Harrelson görünüşe bakılırsa Toronto'ya uçuş rezervasyonu yapıyor. Oyuncu, aksiyon komedisinde Kevin Hart'a katılarak, The Man From Toronto filminde Jason Statham'ın yerine geçmek üzere bir anlaşma imzaladı.

    Statham, Hart'ın karşısında rol almak için görüşmelerde bulundu, ancak bir hafta önce sürpriz bir şekilde geri adım attı. Aksiyon yıldızı R dereceli bir film yapmakta ısrar ediyordu, ancak Sony yöneticileri daha geniş, her yaş grubuna hitap eden bir film çekmeye olan inançlarından ödün vermedi. Anlaşması hala imzalanmamış olan aktör bu durumdan ötürü projeden ayrıldı. Sony, sadece altı hafta süresi kalan bir prodüksiyonla baş başa kaldı. Yeni bir aktör için bir karmaşa vardı. Sony, Culver City merkezli şirket için iki Zombieland filminde rol alan, stüdyonun favorilerinden biri olan Harrelson'a gitti ve anlaşma imzalandı. 

    The Man From Toronto'da iki suikastçinin hikayesi anlatılıyor. İkilinin, Airbnb ziyaretleri sırasında kimlikleri birbirine karışır. Bu ikiliden biri dünyanın en tehlikeli suikastçisi olarak tanınan The Man From Toronto'dur. Bu karışıklık neticesinde daha çok şiddet ve daha çok ölüm ortaya çıkacaktır. Bundan dolayı ikili güçlerini birleştirmeyi tercih ederler ve macera başlar.

    Robbie Fox senaryoyu Fox ve Jason Blumenthal'ın hikayesinden yazdı. Blumenthal, Escape Artists'deki ortakları Todd Black ve Steve Tisch ile birlikte yapım görevi de üstleniyor. Sony, filmi 20 Kasım'da gösterime sokacak. Harrelson, son olarak Zombieland devam filmi Double Tap ve 2.Dünya Savaşı filmi Midway ile sinemalarda boy gösterdi. Sony'nin Venom devam filmi ve Ruben Ostlund'un Triangle of Sadness filmleri de gelecek projeleri arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top