Hesabım
    Warner Bros. The Batman'in Çekimlerini Durdurdu!

    Filmin çalışmalarına şimdilik iki haftalığına ara verildi.

    The Batman”, Korona Virüs nedeniyle üretimini durduran son film oldu. Tom Hanks ve Rita Wilson'ın Avustralya'daki “Elvis Presley” filminin çekimleri sırasında Korona Virüs'e yakalandığı haberinin ardından Warner Bros., “The Batman” filminin üretimini iki hafta boyunca durdurma kararı aldı.

    Film ekibi, yılın başından itibaren setteydi ve Londra'da çekimlere devam ediyordu. Hatta, ilk önce seti Liverpool'a taşımayı düşündüler ama bunun yerine bir süre ara vermenin daha doğru olacağına karar verdiler. Çekimlerin ne zaman sona ereceği ve şu anda Haziran 2021 yayınlanma tarihini etkileyip etkilemeyeceği bilinmiyor ama sadece iki haftalık bir ara olursa takvimin değişmeyeceği aşikar.

    Prodüksiyondaki diğer iki Warner Bros. filmine gelince, Will Smith'in oynadığı “King Richard” ve "Matrix" efsanesinin yeni filmi şimdilik çekimlerine devam ediyor. “Matrix 4” Berlin'de sette bulunuyor ve güvenlik önlemlerinin alındığı bir yerde çalışmaya devam ediyor. “King Richard”ın ise çekimleri, önümüzdeki birkaç gün boyunca devam etmesi beklenen Los Angeles'taki kötü hava şartları yüzünden zaten yeniden düzenlenmek zorunda kaldı. Hava durumu düzeldiğinde virüs nedeniyle bir ara gelecek mi? Bunu gelecek hafta öğreneceğiz.

    Batman rolünde Robert Pattinson, Catwoman rolünde Zoe Kravitz, Riddler rolünde Paul Dano, Penguin rolünde Colin Farrell, James Gordon rolünde Jeffrey Wright ve Alfred Pennyworth rolünde Andy Serkis filmin iddialı kadrosunu oluşturuyor. 25 Haziran 2021'de vizyona girecek olan film, COVID-19 salgını nedeniyle geçici olarak askıya alınan uzun bir Hollywood filmi listesine katıldı. Cuma gecesi geç saatlerde Universal, “Jurassic World: Dominion” ve “Flint Strong”un da ara vereceğini duyururken, Sony’nin Kevin Hart komedisi “The Man from Toronto” da çok geçmeden furyaya katıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top