Hesabım
    İngiliz Aktör Idris Elba, Coronavirüs Testinin Pozitif Çıktığını Açıkladı

    Ünlü aktöre evde kendini izole ettiğini açıkladı..

    Jeff Spicer/Getty Images

    Altın Küre sahibi, başarılı İngiliz aktör Idris Elba, Coronavirüs test sonucu pozitif çıkan son ünlü oldu. Elba, duyuruyu sosyal medya hesabından pazartesi günü yaptı. Bir video ile testin pozitif çıktığını, kendini evde izole ettiğini açıklayan oyuncu, septomların olmadığını, bu sebeple taşıyıcı olma ihtimalini de hesaba kattığını açıkladı.

    Elba, videyou paylaşırken yanında şu notu da paylaştı: “Bu sabah Covid-19 için tes yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı. Kendimi iyi hissediyorum, şu ana kadar hiçbir semptomum yok ancak, virüse maruz kaldığımı öğrendiğimden beri izole oldum. Evde kalın ve pragmatik olun. Durumumun nasıl olduğunu güncelleyeceğim. Panik yok."

    Idris Elba, Tom HanksRita Wilson ve eski Bond kızı Olga Kurylenko da dahil olmak üzere, son zamanlarda pozitif test sonucu alan oyuncular listesine katılmış oldu. Elba, geçtiğimiz cuma günü koronavirüs için test edildiğini ve isim vermeden tanıdığı birinin de pozitif sonuç aldığını söyledi. "Bakın, bu ciddi" sözlerini sarf eden ünlü aktör videoda karısı Sabrina'nın yanında görüntülenerek, “Şimdi sosyal mesafeyi gerçekten düşünmenin ve ellerinizi yıkamanın tam zamanı. Şu anda bölünmüş bir dünyada yaşıyoruz ve bunu hepimiz hissedebiliyoruz. Şimdi dayanışma zamanı, şimdi birbirimizi düşünme zamanı.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top