Hesabım
    Tom Cruise "Top Gun: Maverick" Hakkında Konuştu

    Top Gun: Maverick'in vizyon hazırlıkları devam ediyor.

    Yıllar sonra Top Gun'a devam filmi olarak çekilen Top Gun: Maverick, yaz aylarında izleyici karşısında olacak. Vizyona girmesinden önce ise filmin başrol oyuncusu Tom Cruise ile orijinal filmden tanıdığımız yapımcı Jerry Bruckheimer, Top Gun: Maverick hakkında Empire Magazine'e konuştu.

    Yakın zamanda vizyon tarihi değiştirilerek diğer film şirketleriyle olan rekabetten sıyrılması hedeflenen Top Gun: Maverick, 1986 yapımı Top Gun'ın devam filmi niteliğinde bulunuyor. Tom Cruise'un söylediklerine bakılırsa böyle bir filmin devamının çekilmesinin bile mucize olduğu düşünülebilir. Empire Magazine'e konuşan Tom Cruise, Top Gun: Maverick için nasıl  harekete geçtikleriyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Konuşmaya henüz başlamıştık. Ve fark ettim ki sinematik olarak başarabileceğimiz şeyler vardı. Bunu nasıl yapacağımız konusundaki meydan okuma konusunda heyecanlanmaya başlamıştım. Jerry'ye eğer CGI yapmazsak bu işte olacağımı söyledim." Yapımcı Jerry Bruckheimer ise Tom Cruise'a şu şekilde eşlik etti: "Bu filmde farklı olan şey şu: Top Gun'da oyuncuları F-14'lere oturttuk, ancak Tom'da yaptıklarımız hariç hiçbirinden tek bir kare alamadık. Çünkü hepsi kustu. Gözlerinin kafalarının arkasına döndüğünü görmek histerikti. Yani her şey dengeleme tahtasında yapıldı. Ama bu filmde Tom, oyuncuların gerçekten F-18'lere oturduklarından emin olmak istedi."

    Tom Cruse sözlerine şöyle devam etti: "Stüdyoya bu filmin ne kadar zor olacağını bilemeyeceklerini söyledim. Daha önce hiç kimse böyle bir şey yapmadı. Bu şekilde çekilen bir hava sahnesi hiç olmadı. Dürüst olmam gerekirse bir daha böyle bir şey yapılabilir mi bilmiyorum." Top Gun: Maverick'te Tom Cruise'un canlandırdığı Maverick'in artık bir eğitmen olduğunu biliyoruz. Miles Teller'ın hayat verdiği Bradley Bradshaw karakteri ise Maverick'in iş arkadaşı Nick “Goose” Bradshaw'ın oğlu olarak karşımıza çıkıyor. Maverick, Bradley'i bir bakıma kanatlarının altına almış bulunuyor. Top Gun: Maverick'in oyuncu kadrosunda ise Tom Cruise ve Miles Teller'ın yanı sıra Akıl Oyunları, Bir Rüya İçin Ağıt gibi yapımların başarılı oyuncusu Jennifer Conelly; Mad Men, The Town, Million Dollar Arm, Baby Driver gibi yapımların yıldızı Jon Hamm; Kiss Kiss Bang Bang, The Doors gibi yapımların usta oyuncusu Val Kilmer; son olarak karşımıza bilim kurgu türündeki Westworld dizisiyle çıkan Ed Harris; Everybody Wants Some, The Hidden Figures gibi yapımların başarılı ismi Glen Powell bulunuyor.

    Top Gun: Maverick 26 Haziran'da ülkemizdeki izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top