Hesabım
    James Cameron İmzalı "Avatar"ın Yeni Zelanda Prodüksiyonu Durduruldu

    Avatar ekibi de çalışmaya ara verdi.

    Çekimleri durdurulan ve uygun bir zaman devam edilmek üzere ertelenen filmler arasına Avatar devam filmleri de eklendi. Usta yönetmen James Cameron'ın imzasını atacağı devam filmlerinin çekimleri Yeni Zelanda'da yapılacaktı.

    James Cameron'ın çekimlerini önümüzdeki ay içerisinde Yeni Zelanda, Wellington'da bulunan Stone Street Stüdyoları'nda yapmayı planladığı Avatar serisinin profüksiyonunun durdurulduğu resmi olarak açıklandı. New Zealand Herald'ın haberine göre filmlerin yapımcısı olan Jon Landau, prodüksiyonun durdurulduğu bilgisini onayladı. Landau şu sözleri sarf etti: "Erteledik. Cuma gecesi bir grup insanla topladık yeniden başlamayı planlıyorduk. Uzaklaşma, çalışmaya Los Angeles'ta devam etme ve planladığımızdan biraz daha ileri bir tarihte oraya geri dönme kararı aldık. Global bir krizin ortasındayız ve bu sinema sektörü hakkında değil. Söylediğimiz gibi eğriyi doğrultmak için herkes yapabileceği her şeyi yapmalı." Ayrıca Landau'nun söylediklerine göre her zaman prodüksiyon planlarının değişmesi mümkün olan bir şey. 

    Sam WorthingtonZoe SaldanaSigourney WeaverJoel David MooreDileep Rao gibi isimler, bir Avatar filmiyle daha karşımıza çıkarken, devam bölümlerinde Kate WinsletEdie FalcoVin Diesel ve Michelle Yeoh'un onlara katılması bekleniyor. Avatar serisinin yanı sıra çekimleri Yeni Zelanda'da gerçekleştirilecek olan Lord of The Rings dizisinin çekimleri de süresiz olarak iptal edildi. Avustralya'da Elvis Presley biyografik filminin prodüksiyonu ertelenirken, İtalya'da Mission Impossible 7 ve Red Notice çekimleri iptal edilerek lokasyon değişikliğine gidildi.

    Avatar 2, 16 Aralık 2021'de izleyici karşısında olacakken Avatar 3, 21 Aralık 2023 tarihine; Avatar 4, 18 Aralık 2025 tarihine Avatar 5 ise 16 Aralık 2027 tarihine işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top