Hesabım
    Beklenen Kötü Haber Geldi: Black Widow'un Vizyonu Ertelendi!

    Vizyonun son kalesi de yıkıldı..

    Hayranlarının her şeyi göze alarak ertelenmesin diye mesajlar yağdırdığı, kötü haberin bir süredir beklendiği ama olumlu gelişme için bir umut beklenen Black Widow filminden Coronavirüs ertelemesi geldi ve vizyondaki son büyük kale de yıkıldı. 

    Scarlett Johansson'ın oynadığı Marvel süper kahraman filmi 1 Mayıs 2020'de tüm dünyada gösterime girecekti. Stüdyo, aynı zamanda Dev Patel'in başrolde oynadığı ve Searclight ortaklığı bulunan “The Personal History of David Copperfield” ile 20thCentury Fox'la birlikte üretilen Amy Adams'ın başrolde oynadığı gerilim “The Woman in the Window”un vizyonlarının da ertelendiğini duyurdu. 8 Mayıs ve 15 Nisan tarihlerinde vizyona girmesi beklenen filmlerin yeni tarihleri ise henüz netlik kazanmadı. 

    Disney daha önce “Mulan”, “The New Mutants” ve “Antlers”i ertelemişti ancak, hayranların baskısı ve küçük bir umutla Black Widow'u erteleme kararını sürekli bekletti. New York, New Jersey, Ohio, Pennsylvania ve Washington dahil olmak üzere birçok eyaletteki sinema salonlarının kapatılması kararı alınınca bu karar artık kaçınılmaz oldu.

    Universal’ın “Hızlı ve Öfkeli“ serisinin yeni filmi “F9”, MGM’nin 25.James Bond filmi “No Time To Die” ve Paramount’un “A Quiet Place 2” dahil olmak üzere Coronavirüs sonrasında birçok filmin vizyon tarihi ertelendi. Kuzey Amerika'daki salonlar henüz tamamen kapatılmadı ama bunun yakında gerçekleşmesi  bekleniyor. Çin, Japonya, İtalya ve yeni virüsten büyük ölçüde etkilenen diğer bölgelerdeki salonlar da kitlesel kapanışlar gördüler ve bu da milyarlarca dolar gelir kaybına yol açtı. Geçtiğimiz günlerde, Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri önümüzdeki sekiz hafta boyunca 50'den fazla kişiyi kapsayan halka açık toplantıların durdurulmasını tavsiye etti.

    Black Widow” için kesin bir bütçe açıklanmamış olsa da, Marvel filmleri en az 150 - 200 milyon dolar arasında bir bütçeye mal oluyor. Johansson'a ek olarak, “Black Widow”da Florence Pugh, David Harbour, O-T Fagbenle, William HurtRay Winstone ve Rachel Weisz rol alıyor. Film, Cate Shortland tarafından yönetildi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top