Hesabım
    Kevin Bacon, Evde Kalma Challenge'ı Başlattı!

    Kevin Bacon, coronavirüsün yayılmaması için ilgi çekici bir video paylaştı.

    Dünya çapında büyük bir hızla yayılmaya devam eden coronavirüs salgınının daha fazla kayıplara neden olmaması için destek vermeye çalışan ünlüler arasında Kevin Bacon katıldı. Yıldız oyuncu Bacon, sosyal medya üzerinden durumu açıkladığı bir video paylaştı ve evde kalma nedeninin eşi Kyra Sedgwick olduğunu söyledi.

    Coronavirüs salgını ünlü isimler de dahil olmak üzere tüm dünyaya yayılmış durumda. Bu durumun yavaşlatılması için tek yolun sosyal mesafe yaratarak herkesin bir süreliğine evinde kalması ve kimseyle temasa geçmemesi. Footloose, Hollow Man, The Woodsman, Mystic RiverThe Following gibi yapımların yıldız oyuncusu Kevin Bacon da bununla ilgili yeni bir kampanya başlattı. Takipçilerine, başka birinin annesine, büyükbabasına, eşine, arkadaşlarına virüs bulaştırmamak için evde kalmaları gerektiğini anlatan Bacon, kendisinin evde kalma nedeninin eşi Kyra Sedgwick olduğunu belirtti. Herkesi buna benzer videolar çekmeye, kimin için evde kaldığını söylemeye ve gönderiye başlarını etiketlemeye davet eden Bacon, Jimmy Fallon, Elton JohnDemi Lovato, Kevin Hart gibi isimleri paylaşımına dahil ederek onları da kampanyaya katmaya çalıştı. Elton John, eşi David Furnish ve çocukları Elijah ile Zackary için evde olduğunu belirterek paylaşım yaptı. Ayrıca Brandi Carlile, Demi Lovato, David Beckham gibi isimler de paylaşım yaparak kampanyaya destek oldu.

    Coronavirüs salgınıyla birlikte geçtiğimiz günlerde Gal Gadot'nun davetiyle  James MarsdenSarah SilvermanSiaAmy AdamsWill FerrellNatalie PortmanZoe KravitzCara Delevingne gibi isimler John Lennon'ın Imagine şarkısını seslendirmiş ve hazırlanan kolaj sosyal medya üzerinden paylaşılmıştı. Gün geçtikçe daha fazla ünlü, herkesin evde kalması ve salgının daha fazla yok edici olmaması için teşvikte bulunuyor. Şimdiye kadar coronavirüs testinin pozitif olduğunu açıklayan ünlüler arasında Tom Hanks, Rita Wilson, Idris Elba, Olga KurylenkoKristofer Hivju bulunuyor. Hanks ve Wilson'ın iyileştiği geçtiğimiz günlerde belirtilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top