Hesabım
    Elvis Presley Film Prodüksiyonu Tom Hanks'in İyileşmesine Rağmen Başlamayacak

    Tom Hanks'in coronavirüs kapması nedeniyle çekimleri durdurulan filmden yeni detaylar...

    Geçtiğimiz haftalarda Tom Hanks, Elvis Presley biyografik filminin prodüksiyonu için Avustralya'ya gittiği sırada coronavirüs salgınına yakalanmış ve eşi Rita Wilson ile birlikte hastaneye kaldırılmıştı. Bu süre içerisinde de Baz Luhrman imzalı filmin prodüksiyonu durdurulmuştu. Hanks iyileşerek hastaneden taburcu oldu, ancak Luhrmann filmin prodüksiyonunun süresiz olarak durdurulduğunu belirtti.

    Austin Butler'ın başrolünde bulunduğu Elvis Presley biyografik filminde Tom Hanks, Colonel Tom Parker'a hayat verecek. Hanks'in coronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından filmin Avustralya'da sürdürülen prodüksiyonuna ara verilmişti. Tom Hanks ve Rita Wilson iyileşerek hastaneden ayrıldı. Ancak dünya üzerinde sinema sektörünün adeta durduğu biliniyor. Baz Luhrman, diğer filmlerin durumuna kendi filminin de katıldığını belirtmek üzere Twitter hesabı üzerinden bilgi paylaştı. Paylaşımında prodüksiyonun devam etmeyecek olmasının bir sürpriz olmadığını belirtti. Filme ileride devam edileceği için Queensland'deki setin yıkılmayacağını ifade eden Luhrmann, herkesin sevdikleriyle birlikte evde olması gerektiğini ve en kısa zamanda sete geri döneceklerini söyledi.

    Film için daha önce açıklanan vizyon tarihi 1 Ekim 2021 olmuştu. Salgın nedeniyle programın sonraki aylarda nasıl şekilleneceği bilinmiyor. Bu nedenle kimse gelecek hakkında bir yorumda bulunamıyor. Ancak film sektörü, yaz aylarına kadar coronavirüs salgınının yavaşlayacağını ve hayatın eski haline döneceğini umut ediyor. Şimdiye kadar ertelenen çekimler arasında The Batman, Matrix 4Red Notice gibi birçok önemli yapım bulunuyor. Ayrıca Cannes Film Festivali de büyük bir karar alarak festivalin yaz aylarında gerçekleştirileceği açıklandı. SXSW Festivali'nin film marketinde yer alacak filmler de, alıcılarına ulaşamadıkları için zorluk yaşayacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top