Hesabım
    Disney+, Avrupa'da Açılışını Yaptı

    Disney+ ağını genişletmeye devam ediyor.

    Amerika'da Kasım ayı içerisinde açılışını yapan ve yalnızca birkaç ülkede erişime açık olan online streaming platformu Disney+, Avrupa'daki izleyicileriyle buluşmaya başlayacak. İzlemeye açılacak olan Avrupa ülkeleri arasında Fransa, İngiltere, İrlanda, Almanya, İtalya, İspanya, Avusturya ve İsviçre bulunuyor.

    Planlarında henüz Türkiye'de açılış yapmanın bulunmadığı Disney+, Avrupa ülkelerine doğru genişlemeye başlıyor. Her ülkeye farklı içerik üretebileceği söylenen Disney+, Kasım ayından bugüne yalnızca Amerika, Yeni Zelanda, Hollanda ve Avustralya'da izlemeye açık bulunuyordu. İngiltere, İrlanda, Almanya, İtalya, İspanya, Avusturya ve İsviçre 24 Mart tarihinde Disney+ üyeliği satın almaya başladı. Ancak Fransa'da bu durum gecikmeli olarak gerçekleştirilecek. Fransa için 7 Nisan tarihi takvimlere işaretlendi.

    Şimdilik 500 filmin yanı sıra The MandalorianThe Simpsons dizilerini stokta bulunduran Disney+, 26 orijinal diziyi hayata geçirmek için hazırlanıyor. Disney CEO'su Bob Iger, son olarak koltuğu Bob Chapek'e devretmişti. Ancak Iger'ın önünde birkaç yılı daha bulunuyor ve bu yıllar süresince Disney+'ı daha iyi hale getirmenin tek planı olduğu açıklanmıştı. Platformda yer alacağı bilinen dizilerden en çok merak edilenleri Obi Wan Kenobi, Cassian Andor dizileri ve Loki, Hawkeye, The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Moon Knight, What If, She Hulk oluyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top