Hesabım
    David Harbour, Hellboy'un Sevilmemesini Guillermo Del Toro'nun Hellboy'una Bağlıyor

    David Harbour, Hellboy hakkında bir kez daha konuştu.

    Geçtiğimiz yıl içerisinde vizyondaki izleyicileriyle buluşan Hellboy uyarlaması, gişede istediği başarıyı elde edememiş ve izleyicilerin eleştiri topuna maruz kalmıştı. Filmin başrol oyuncusu David Harbour, bir kez daha filmle ilgili konuştu ve suçu Guillermo Del Toro'nun Hellboy serisine attı.

    Hellboy çizgi romanlarından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan Hellboy, geçtiğimiz yıl vizyondaki yerini almıştı. Ancak film büyük bir hayalkırıklığına dönüşmüştü. Dünya çapında yalnızca 44 milyon dolar elde edebilen Hellboy'un başarısız olmasını David Harbour farklı nedenlere bağladığını açıkladı. Black Widow filmiyle bir kez daha karşımıza çıkacak olan Harbour, Hellboy'un sevilmemesinin Guillermo Del Toro imzalı Hellboy serisinin çok sevilmesi kaynaklı olduğunu söyledi: "Biz çekimlere başlamadan önce başarısız olduğunu düşünüyorum. Çünkü insanlar filmi yapmamızı istemediler. Guillermo Del Toro ve Ron Pearlman bizim yeniden icat edebileceğimizi düşündüğümüz bu ikonik şeyi yarattı ve internetteki gürültü tıpkı 'Buna dokunmanızı istemiyoruz.' der gibiydi. Sonra biz eğlenceli olduğunu düşündüğümüz bir film yaptık ve problemleri vardı. Ama eğlenceli bir filmdi ve insanlar çok fazla filme karşı çıktı. Bu insanların hakkı, ama dersimi birçok farklı yoldan aldım."

    Neill Marshall yönetmenliğindeki Hellboy, insanların dünyası ile fantastik yaratıklarla dolu bir dünya arasında sıkışıp kalan Hellboy'un hangi tarafa ait olduğunu bulmak için çabalarken, bir yandan da Kral Arthur zamanında yaşayıp Merlin'in güçlerini çalan kötü büyücü Nimue'nin intikam almak için insanlığa açtığı savaşı durdurma çabasını temel alıyordu. David Harbour'ın yan karakterlerden birine hayat verdiği Black Widow'un vizyon tarihi yakın zamanda ertelendi ve ileri bir döneme alınacağı açıklandı. Ancak coronavirüs salgınının etkisinin sinema dünyasında ne zaman sona ereceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top