Hesabım
    George Miller, 'Furiosa' Rolü İçin Anya Taylor-Joy'u Düşünüyor!

    Spin-off projesinin çekimleri 2021'de başlayabilir..

    Wochit / Youtube

    Mad Max: Fury Road'u gördüyseniz daha fazlasını da görmek istersiniz değil mi? Yönetmen George Miller, bir süredir bu dünyada yeni bir filmin nasıl görünebileceğini anlatıyor. Variety'nin haberine göre, Miller yeni bir vizyon ortaya koymak için düşündüğümüzden daha hazır olabilir. Kesinlikle, planlanan devam filmlerinin yanında Miller'dan Furiosa merkezli bir spin-off da geliyor.

    Furiosa, bildiğiniz üzere başlangıçta Fury Road'daki Charlize Theron tarafından oynandı ve filmin kesinlikle en önemli yıldızıydı. Düşünülen film, muhtemelen bizi hepimizin bildiği Furiosa'ya götüren arka planı anlatan bir prequel olacak ve bu yaratıcı plan, bizi son zamanlarda ekran testinden geçmiş bir oyuncunun ismine götürüyor. Oyuncunun Skype üzerinden test edildiği açıklandı. Devam eden pandemi göz önüne alındığında bu mantıklı bir hareket gibi görünüyor.

    Son olarak Emma ve New Mutants filmlerinde başrol oynayan Anya Taylor-Joy, Mad Max spinoff projesinde Furiosa rolünü canlandıracak. Taylor-Joy, önde gelen türde, ekrana komuta eden harika bir oyuncu olduğunu Thoroughbreds ve Split gibi rollerle daha önce fazlasıyla kanıtladı. Performansını ne kadar çok görürsek, bir sanatçı olarak kendisi hakkında daha fazla yönünü ortaya çıkarır ve Furiosa, beklenen büyük çıkışı ve zaferi için tam aradığı rol olabilir.

    Miller ve Taylor-Joy potansiyel olarak filme ne zaman başlayacaklar? Miller, 2021 çekim tarihine hazırlanıyor gibi görünüyor. Mad Max'in daha önce de iki devam filmi olacağı ve Tom Hardy'nin yolculuğa devam edeceği açıklanmıştı. Hem iki devam filmi, hem de prequel için ne tür gelişmeler olacağını Coronavirüs pandemisi sonrası rahatlıkla öğrenebileceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top