Hesabım
    Larry David'den Coronavirüs Uyarısı: "Benim Gibi Yaşlı İnsanlara Zarar Veriyorsunuz"

    Larry David, coronavirüs hakkında video çekti.

    Efsanevi senarist Larry David coronavirüs hakkında uyarı amaçlı bir video çekti. Curb Your Enthusiasm'ın efsanevi ismi Larry David'in pandemi videosu, Kaliforniya valiliğinin resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı.

    Curb Your Enthusiasm ve Seinfeld yapımlarının yazarı Larry David, coronavirüs salgını nedeniyle insanların evde kalmasına teşvik edici bir video çekti. Videoda David, video çekmenin kendi yapacağı iş olmadığını ancak birilerinin ona bunu yapmasının söylediğini mizahi bir şekilde belirterek sosyalleşen insanlara hitap etti. Kendisi gibi yaşlı insanlara bu şekilde zarar verdiklerini ifade eden Larry David, kendisinin virüse şimdilik yakalanmadığını söyledi. "Ömür boyu karşınıza bir kez çıkacak fantastik bir fırsat olan evde kalma, kanepeye oturma ve televizyon izleme fırsatını kaçırıyorsunuz. Bunu nasıl es geçiyorsunuz bilmiyorum. Belki de o kadar akıllı olmadığınız içindir. Ama işte fırsat burada. Evinize gidin, televizyon izleyin. Size öğütüm budur. Programımı izliyordunuz. Evin dışında hiçbir şey olmuyor, bunu biliyorsunuz. Dışarıda bela var. Olmak için iyi bir yer değil. Evde kalın ve kimseyi görmeyin."

    Larry David'in yanı sıra birçok ünlü video çekerek coronavirüs salgını boyunca insanların evde kalmasını istedi. Kevin Bacon, bunu bir challenge'a dönüştürerek herkesin sevdiği bir kişi için evde kalmasını istedi. Robert De Niro ise neden evde kalınması gerektiğiyle ilgili video çekti. Simon Pegg ve Nick Frost, Shaun of The Dead'in dünyasına yeniden girerek, zombileri coronavirüse uyarlayarak bir video paylaştı. James McAvoy, Angelina Jolie gibi ünlüler ise coronavirüs salgını sırasında sağlık çalışanlarına yardımcı olmak için büyük bağışlarda bulunduklarını açıkladılar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top