Hesabım
    Universal, ‘Minions’ ve ‘Sing’i Erteledi, ‘Wicked’i Takvimden Çıkardı

    Sinema dünyasından kötü habeler gelmeye devam ediyor..

    Hollywood, yavaş yavaş yaz sezonunu boşa çıkarıyor. Universal Pictures, umutlu bekleyişinden vazgeçen son stüdyo oldu. Sony'nin Morbius ve Ghostbusters: Afterlife'ı ertelemesinden iki gün sonra, Universal yaz sezonundaki yüksek profilli Minions: The Rise of Gru'nun filmini erteledi. Minions devam filminin çıkış tarihini yapamayacağını zaten biliyorduk, çünkü Illumination Entertainment, Fransa'daki stüdyosunu kapatmak zorunda kaldı. Bu yüzden animasyon filmi 3 Temmuz çıkış tarihi için zamanında tamamlanmayacaktı.

    The Rise of Gru tam bir yıl ertelendi ve Sing'in devam filminin vizyon tarihi olan 2 Temmuz 2021'i devralacak. İlk film aralık ayında açıldı ve dünya çapında 634 milyon dolar hasılat yaptı. Bu arada, Hollywood prodüksiyonu süresiz olarak kapatıldığında Universal, Wicked filmini takvimden kaldırma fırsatını da yakaladı. Hit Broadway şovunun müzikal uyarlaması 22 Aralık 2021 için ayarlanmıştı ancak, şimdi tarihsiz. West Side Story ve In the Heights gibi yaklaşan müzikallerin Universal’in Cats felaketinin ardından nasıl performans gösterdiğini görmek akıllıca olacağı için bu durum onlara daha iyi gelebilir. 

    Disney, Warner Bros. ve Paramount henüz resmi duyurular yapmamış olsa da, her büyük stüdyonun yaz filmlerini erteleyeceğini anlamak için bir dahi olmaya gerek yok. Bu sebeple, Warner Bros.'un Christopher Nolan'ın Tenet'ini erteleyeceğini ve Denis Villeneuve'nin yeni filmi Dune için pazarlama kampanyasını başlatmadığından dolayı aralık yayınlanma tarihini atlayacağını rahatlıkla düşünebiliriz.

    Son tahminler şimdilik resmi değil. Keşke virüs salgınınında kurtulsak ve bu konuda güzelce yanılsak ama iki stüdyo temmuz yayınlarını iptal ederse, diğerlerinin takip edeceğinden neredeyse eminiz. Biz bu dönemde ertelenmeyen ve karşımıza çıkmaya hazırlanan dizilere yoğunlaşalım.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top