Hesabım
    Sam Claflin'li Netflix Filmi "Love Wedding Repeat"ten Fragman!

    Love Wedding Repeat'ten fragman geldi!

    Online streaming platformu Netflix'in yeni romantik komedi filmi "Love Wedding Repeat"ten fragman paylaşıldı. Sam Claflin ve Eleanor Tomlinson'ın başrolünü paylaştığı Love Wedding Repeat'in fragmanında, genç bir kadının düğününde her şeyin yolunda gitmesi için ağabeyiyle yaptığı iş birliğine tanıklık ediyoruz. Ancak sürpriz konuklar her şeyin karmaşıklaşmasına neden oluyor!

    Death At A Funeral, Hit The Road, A Few Best Men gibi yapımların yönetmenliğini üstlendiği Dean Craig'in yönetmen koltuğuna oturduğu Love Wedding Repeat'ten fragman paylaşıldı. Sürpriz oyuncularla şenlenen film, salgın günlerinde eğlenceli saatler vaat ediyor. Filmin konusu ise şöyle: “Love, Wedding, Repeat”, kız kardeşi Hayley’nin hayallerindeki düğüne sahip olması için iyi bir kardeş olarak elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan Jack’e odaklanıyor. Jack, tüm bu koşuşturmaca sırasında iki yıl önce aşık olduğu ve kaybettiği Dina (Olivia Munn) ile tekrar bir araya gelir. Kaderin bu cilvesiyle birlikte düğündeki oturma düzeni yeniden düzenlenir ancak küçük bir değişiklik kaderi kökünden değiştirir ve feci ve komik sonuçlara yol açar.

    Romantik komedi filmi Love Wedding Repeat'in oyuncu kadrosunda Açlık Oyunları, Senden Önce Ben, Pamuk Prenses ve Avcı gibi yapımların yıldız oyuncusu Sam Claflin ve Poldark, The War of The Worlds, The Nevers gibi yapımların başarılı oyuncusu Eleanor Tomlinson'ın yanı sıra X-Men: Apocalypse, The Newsroom, The Rook gibi yapımlardan tanıdığımız Olivia Munn; Slumdog Millionaire, Rise of The Planet of The Apes gibi yapımların sevilen oyuncusu Freida Pinto; Game of Thrones, Yesterday yapımlarından hatırladığımız Joel Fry; Poldark, The Riot Club, Official Secrets'ın beğenilen ismi Jack Farthing gibi isimler yer alıyor.

    Love Wedding Repeat, Fransız filmi olan Plan de table'dan uyarlandı. Film, Netflix'teki izleyicileriyle 10 Nisan tarihinde buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top