Hesabım
    Ryan Reynolds'tan Coronavirüs Konuşması!

    Ryan Reynolds, Stephen Colbert'in programına katıldı.

    Coronavirüs salgınının önüne geçilmesi için sağlık sektörüne büyük bağışlarda bulunan Ryan Reynolds, geçtiğimiz gün "The Late Night Show with Stephen Colbert" programına katıldı. Ev karantinası sırasında canlı yayına bağlanan Reynolds, her ünlünün yaptığı gibi bir sosyal izolasyon ve bağış konuşması gerçekleştirdi.

    Deadpool filmlerinin yıldız oyuncusu Ryan Reynolds, evinde karantinadayken Stephen Colbert'in talk show programına katılarak Amerika'nın ve tüm dünyanın genel durumu hakkında konuştu. Sağlık sektörüne ve ihtiyaç sahiplerine Blake Lively ile birlikte 1 milyon dolar bağış yapan Reynolds, birçok yiyecek alacak duruma dahi sahip olmayan insanı düşünerek bu bağışı yaptığını ifade etti. İnsanların coronavirüsü hafife almasından rahatsız olduğunu belirten oyuncu, bunu düşünenlerin aptallık yaptığını söylüyor.

    Ryan Reynolds ve Blake Lively'nin yanı sıra  Angelina Jolie, Terminator serisinin usta oyuncusu Arnold Schwarzenegger, Lady GagaGwyneth PaltrowKristen BellJustin TimberlakeJames McAvoy gibi ünlüler sağlık sistemine ve ülkelerine bağış yaptıklarını açıklamışlardı. Ayrıca birçok ünlü coronavirüs salgını nedeniyle insanlara evlerinde kalmalarını söylemek için videolar çekmeye devam ediyorlar. Samuel L. Jackson, Larry DavidSimon Pegg ve Nick FrostKevin Bacon bu ünlüler arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top