Hesabım
    Jason Bateman, 'Ozark'ın Çok Uzun Sürmeyeceğini Söyledi!

    Bateman, Ozark'ın sonunun yakın olduğunu ima etti..

    Netflix'in dizileri yenilemeye nasıl karar verdiği neredeyse görüntüleme sayıları kadar gizemli. Netflix'in herhangi bir fikir satın aldığında, ne tepki alırsa alsın isterse 10 sezon götürebileceği de bir gerçek. Format gereği ucu çok açık olan bu durum neticesinde iptal ya da yenileme kararları bazen tahmini olarak verilebiliyor.  Son zamanlarda ortalama incelemelere ve puanlara rağmen “Locke & Key”i yenilemelerine rağmen, çok beğenilen suç draması “Ozark”ı, üçüncü sezonu çok beğenilmesine rağmen henüz yenilemedi. Bateman, dizisinin yenileneceğinden umutlu olmasına rağmen, şovun çok uzun sürmeyeceğini ve hikayenin büyük çoğunluğunun aktarıldığını söyledi.

    Collider ile “Outsider” ve “Ozark”daki performansları hakkında konuşan Bateman, gösterinin potansiyel 4. sezonundan bahsetti ve şu sözleri dile getirdi; "Şimdilik sezon 4 için resmi bir karar yok. Hepimiz olacağı umuduyla çalışıyoruz. 2, 3 ve 4. haftalar, bir şovun yayınlanmasını ve toparlanmasını beklemek ve orada ek bir sezon hakkında karar vermek için yeterli seyirci olup olmadığını görmek Netflix’in kriteri. Sanırım şu anda o dönemdeyiz. Ancak, Chris Mundy ve ekibinin, dördüncü sezonun ne olacağını bulmakta zorlandıklarını biliyorum. Bu gerçekten Chris Mundy için bir soru ama uçağı yere indirceği bir piste ve bir plana ihtiyacı var."

    Bu röportaj, “Ozark”ın hikayesinin orta noktasında olduğu anlamına geliyor. Çünkü Bateman, şovun hikayesini anlatmak için her zaman fazla bölüme ihtiyaç duyduğunu bildiğini söyledi. Bateman, dizinin nerede ve ne zaman biteceğinden emin olmadığını ama Ozark'ın çok uzun soluklu bir dizi olmayacağını düşündüğünü belirtti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top