Hesabım
    Lady Gaga, Gucci Ailesini Anlatan Suç Filminde Rol Alacak!

    Filmin haklarını satın alan MGM görüşmelere başladı..

    Etienne Layrent/Epa-Efe/Rex/Shutterstock

    MGM, Ridley Scott’ın moda ikonu Guccio Gucci’nin torunu Maurizio Gucci’nin öldürülmesiyle ilgili gerçek suç draması haklarını satın aldı. Lady Gaga, MGM'nin Şükran Günü 2021'de yayınlayacağı projede başrol oynamak için görüşmelerde bulunuyor. Film, RidleyScott ve Giannina Scott tarafından Scott Free Productions adı altında çekilecek.

    Senaryo, Roberto Bentivegna tarafından yazılıyor ve Sara Gay Forden'ın “The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed" kitabına dayanıyor. Satın alma anlaşması, Michael De Luca'nın stüdyoda aktif çalışmaya başlaması üzerine geliyor. “Fifty Shades of Grey” ve “Captain Phillips"in yapımcısı, ocak ayında MGM’in sinema grubunu yürütmek üzere seçildi. Bu haftanın başlarında ise De Luca, kıdemli yapımcı Pamela Abdy'yi sinema grubu başkanı olarak işe aldı ve üç ay önce bu işi bırakan Jonathan Glickman'ın yerini almış oldu.

    Son yıllarda, MGM öncelikle arşivini yeniden oluşturmaya odaklanarak, Ben-Hur ve James Bond filmlerine daha fazla ağırlık veriyor. De Luca'nın ise orijinal fikirleri geliştirmeye ve satın almaya daha fazla önem vereceği anlaşılıyor. Son Bond filmi No Time to Die, bu ay vizyonda olacaktı ama Koronavirüs nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Eğer anlaşma sağlanırsa, Lady Gaga, A Star is Born filmindeki performansıyla Oscar adayı olduktan sonra ilk projesine imza atmış olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top