Hesabım
    Steve Coogan ve Rob Brydon'lı Komedi ‘The Trip to Greece’in Fragmanı Yayında

    İkilinin yolu bu kez Yunanistan'a düşüyor..

    IFC Films, yönetmen Michael Winterbottom’un seyahat serisinin üçüncü devam filmi olan Steve Coogan ve Rob Brydon komedisi “The Trip to Greece” için 22 Mayıs yayın tarihi belirledi ve fragmanı paylaştı. Salonları kapalı olması ve o tarihe kadar açılmasının güç olması nedeniyle film direkt dijital platformlara ve ev sinemasına gelecek.

    Yayınlanan fragman, Delphi'deki Apollo Tapınağı, Atina Antik Agorası, Epidaurus Antik Tiyatrosu, Hydra Adası, Diros Mağaraları ve Niokastro Kalesi'nde Odysseus'un ayak izlerini sadece altı gün içinde gezmeye çalışan ikiliyi gösteriyor. Ayrıca ünlü markaların göndermeleri, Marlon Brando, Sean Connery gibi yıldızların referansları, gurme yemekler ve ilginç yorumlar yine filmde çokca karşımıza çıkacak.

    Brydon, Coogan ve Winterbottom, altı bölümlük bir İngiliz sitcomu olarak başlattığı “The Trip”i 2010 yılında ortaya çıkardı. IFC tarafından ABD'de dağıtılan bir filmle ilk olarak Kuzey İngiltere'deki bir restoran turuna odaklandı. “The Trip to Italy”  filmi 2014'te yayınlandı ve bunu 2017'de “The Trip to Spain” izledi. Dizi ise, 10 yıl boyunca aralıksız sürdü ve önemli reyting başarıları elde etti.

    “The Trip to Greece” geçen ay İngiltere'de yayınlandı ve film, festivalin iptali öncesinde Tribeca Film Festivali'nde gösterildi. Daha sonra Korona virüs pandemisi nedeniyle festival yarım kalırken, filmin planlanan gösterimleri de askıya alındı. 22 Mayıs 2020 olarak planlanan ABD gösterimi ise dijital platform üzerinden direkt ev sinemasına gelecek. Michael Winterbottom'ın yönettiği filmde Stece Coogan, Rob Brydon her zamanki gibi başrolleri üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top