Hesabım
    Stanley Kubrick Belgeseli "Kubrick By Kubrick"ten Fragman!

    Tribeca'dan Kubrick By Kubrick fragmanı geldi.

    Usta yönetmen Stanley Kubrick'in hayat hikayesini ve kariyerini, daha önce hiç gün yüzüne çıkmamış görüntüler eşliğinde belgesele dönüştüren Kubrick By Kubrick'ten fragman paylaşıldı. Çalıştığı oyuncuların eski röportajlarına da yer veren belgesel, merakla bekleniyor.

    The Shining, A Clockwork Orange, 2001: A Space Odyssey, Barry LyndonEyes Wide Shut gibi yapımlara imza atan usta yönetmeni anlatan belgesel Kubrick By Kubrick'ten resmi bir fragman paylaşıldı. Bir efsane olarak nitelendirebileceğimiz Stanley Kubrick'in Kubrick By Kubrick belgeseli, Jerry Lewis The Man Behind The Clown, Calamity Jane: Wild West Legend gibi belgesellere imzasını atan Fransız yönetmen Gregory Monro oluyor. Tribeca Film Festivali kapsamında gösterime sunulacak olan Kubrick By Kubrick, internet üzerinden izleyicileriyle birkaç gün sonra buluşacak.

    Kubrick By Kubrick belgeseli, Fransız sinema eleştirmeni Michel Ciment ile olan konuşmalara dayanıyor. Ciment'ın yaklaşık olarak Kubrick ile 30 yıllık bir bağının olduğu biliniyor. Kubrick'in kariyeri boyunca görüşmek istemediği basından yalnızca Ciment ile iletişim halinde olduğu söyleniyor. Ciment ile onlarca röportaja imza atan Kubrick'in 50 yıllık filmografisi böylece belgesele dönüştürülüyor.

    Tribeca Film Festivali, coronavirüs salgını nedeniyle iptal edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı. Ama festival yönetimi iptal edilmesi yerine online olarak gerçekleştirilmesine karar verdi. 15 Nisan'da başlayıp 26 Nisan'da sona erecek olan festival, bu yıl da sinemacıları uzaktan da olsa bir araya getirmeyi başaracak. Kubrick By Kubrick de bu tarihler arasında izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top