Hesabım
    "Purge" Serisinin Yeni Filminin Adı "Forever Purge" Oldu!

    5. "Purge" filminden son detaylar..

    Bir sonraki "Purge" devam filminin başlığı ortaya çıktı ve hayranlar için de oldukça uygun: "Forever Purge". Filmin yapımcıları, sanki hiç bitmeyen bir kabusa yakalanacağımızı önceden fark etmişler ve bu başlık bir anlamda kötü günlere denk düşmüş. Arınma Gecesi, tüm suçun yasal olduğu, her yıl aynı gün yaşanan bir katliam gecesini işaret ediyor. İlk dört filmi beğeni toplayan serinin yeni filmi için artık resmi geri sayıma başlayabiliriz.

    Daha önce, filmin odak olayının her zamanki metropol ortamından çıkarıldığı ve ilk filmlerde olduğu gibi sınıfsal konulara entegre edildiği açıklanmıştı. Bu bilgi, serinin kırsal bir bölgeye gitmesi anlamına gelebilir. Belki de bir banliyö yaşamında bir gece geçirebiliriz. Arınma Gecesi'nde her şey mümkün. Bakalım, serinin en az beğeni toplayan filmi The First Purge sonrası, ekip nasıl bir işle karşımıza çıkacak.

    The Purge, sadece birden fazla devam filmine ilham vermekle kalmadı, aynı zamanda Halloween Horror Nights'ta Purge temalı cazibe merkezleri ve bir TV dizisi de ortaya çıktı. Popülerliği devam eden filmin adı "Forever Purge" olsa da yaratıcı James DeMonaco, beşinci filmin serinin son filmi olabileceğini söyledi. Belki de bu karar çoktan verildi ve filmin ismi ironik bir şekilde kararlaştırıldı. DeMonaco yaptığı açıklamada, “Bence her şeyi bitirmek için harika bir yol var. Sanırım her şeye son vermek istiyoruz ve çok heyecanlıyım. Bu fikri bulduğumda ve herkese attığımda heyecanlı görünüyordu ve bence gerçekten harika bir son yapabiliriz.” dedi. 

    Forever Purge için mevcut vizyon tarihi 10 Temmuz 2020 olarak görünüyor. Elbette, Koronavirüs pandemisinin hangi seviyeye ulaşacağını ve sinema salonlarının ne zaman açılacağını bilmiyoruz. Belki de birçok yapım gibi Forever Purge için de erken ev sineması gündeme gelir. 5. filmin yönetmen koltuğunda Everardo Gout otururken, başrollerde Will PattonTenoch Huerta ve Cassidy Freeman gibi isimleri izleyeceğiz.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top